2777
2789
عنوان

با سیاستا

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 24 پست
خب پس چون دفعه اوله اگه اسمشو نبرده خودت هم به خاطر احترام به همسرت نرو ،چون دفعه اوله که بعد نامزدی ...

مامانم نمیزاره نرم چیکار کنم:(

خداوندا شبم را روز گردان...
مامانم نمیزاره نرم چیکار کنم:(

خب بستگی به رسم خودتون هم داره ،ما که نامزد میشه کسی دفعه اول رو حتما تاکید میکنیم ،دفعه های بعدی هم میگیم فلانی هم دوس داشت تشریف بیاره خوشحال میشیم

لطفا برای سلامتی خانوادم،و خونه دارشدن پدر و مادرم بعداز یه عمر مستاجری،یه صلوات میفرستی.ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مادرت صحبت کن دیگه ، خودتون باید برای خودتون احترام بزارید که بقیه هم یاد بگیرن بنظرم اگه تنهایی بری هم به خودت بی احترامی کردی هم به همسرت توهین کردی 

لطفا برای سلامتی خانوادم،و خونه دارشدن پدر و مادرم بعداز یه عمر مستاجری،یه صلوات میفرستی.ممنونم.
با مادرت صحبت کن دیگه ، خودتون باید برای خودتون احترام بزارید که بقیه هم یاد بگیرن بنظرم اگه تنهایی ...

یعنی اگه نرم میفهمن ناراحت شدم؟

خب مامانم بهشون بگه دعوت نبود نیومد؟

اره دیگه باید بگه که بقیه هم بفهمن شما دیگه ازدواج کردی و باید به خودت و همسرت احترام بزارن ، جداگانه دعوت کنن مادر من دوم عید دختردایم رو میخواست پاگشاکنه،زنگ زد به داییم گفت مثلا فرداشب برای شام تشریف بیارید خونه ما ،بعد زنگ زد دختر داییم گفت زهرا جان مهمونی پاگشای شماست به همسرت هم بگو منتطرتونم .بعدم زنگ زد اون یکی خالمو و بقیه رو هم دعوت کرد 

اره دیگه باید بگه که بقیه هم بفهمن شما دیگه ازدواج کردی و باید به خودت و همسرت احترام بزارن ، جداگان ...

خب لابد با خودشون گفتن هنوز تو عقدیم عروسی نکردیم ک

خب لابد با خودشون گفتن هنوز تو عقدیم عروسی نکردیم ک

نمیدونم والا ما تو عقد حتما اسم طرفو میبریم ،که به دامادتون یا به عروستون هم بگید حتما بیان،عروسی که کنن کلا به خودشون زنگ میزنیم دعوت میکنیم

نمیدونم والا ما تو عقد حتما اسم طرفو میبریم ،که به دامادتون یا به عروستون هم بگید حتما بیان،عروسی که ...

راست میگی ماهم همینیم

واقعا نمیدونم چرا نگفتنش