راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ممنون خمیر دندون واقعا برای دندون ضرر داره؟ اگه آره پس چی استفاده کنیم؟ نمک دریا رو خیلی شنیدم
من هنوز علوم پایم و اطلاعاتم زیاد نیست که بتونم درست راهنمایی کنم ولی خب چیزی که از اطلاعات عمومی میدونم اینه که درسته خب مقدار خمیر دندونی که استفاده میکنید نباید بیشتر یه نخود باشه و اینکه خمیر دندون تون استاندارد باشه فلورایدش نباید بیشتر از حد استاندارد باشه
🤓 گاهی وقتی بسیااار غمگینم و غم یه خاره دور داره از پا درم میاره
عزیز دلم هممون غمگینیم، به خدا من یک عدد افسردم، ببین از چند سال تو نی نی سایتم ولی حال و حوصله چت نداشتم الانم ندارم ولی می بینم با حرف زدن با شما دوستان روحیه میگیرم
سعی کن سیگار نکشی حیفی
به چیزای خب باید فکر کنیم
زندگی با ما چپه😞
سال ۱۴۰۳ بهترین تاریخ زندگیمه ....خدایا هزاران بار شکرت
سیگاری که شدی چرک سینه همراه با عفونت و خلته گلو و تغییر صدا که کم کم باعث میشه در آینه خدایی نکرده بیمار شدی به خاطر عفونت در ریه برای لوله گذاشتن اکسیژن در دهان در زیر گلو برش میدن و از ناحیه برش داده لوله اکسیژن رد میکنن متاسفانه کم تحرکی کم کاری و کسالت و بی حوصلگی همراه هست
اهل جنوبم گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔