2777
2789
عنوان

چ کردید؟ چ میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست

ما اهل این کثافت کاریا نیستیم👩‍🦯👩‍🦯

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

شوهرم نمیگه یه زنم دارم بیخیالم شده خیلی خودخواهه همش مثل مردای قدیم میگه چشم بگو اجازه بگیر همه چیم وقتی میام حاظر باشه 😔همشو انجام میدم یکشو انجام ندادم عصبی شده فوشم میده دلم میخواد بمیرم 

🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش کجا میرید

بعدش احتمالا پای گوشی خوابم میبره😅

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
هيچى  مى خوام فايل صوتى استاد شجاعى رو گوش كنم مبحث  انسان شناسى درس ١٤٣ فكر كنم رس ...

میتونی جواب این سوال رو بدی  ؟ چرا ادم ها با وجود اینکه فطرت بیدار دارن بازم کارهایی که اگه یکی دیگه انجام بده ناراحت میشن ، رو انجام میدن و پافشاری دارن که حقشون هست که این کارو بکنن؟

خورد منظورت خُرده؟ 

حالا نصفه شبی ا من غلط املایی نگیرااا😐🤣

@ویسپرز۴۰۳۰ بیا کارما پس دادم ضایعم کردن🫠🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

حالا نصفه شبی ا من غلط املایی نگیرااا😐🤣 @ویسپرز۴۰۳۰   بیا کارما پس دادم ضایعم کردن🫠 ...

چشم چشم🙄😐😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چشم چشم🙄😐😅

🤣❤️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

بچه دو ماهه دارم فعلا خوابوندمش منتظرم نق بزنه شیرش بدم

نق بزنه🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
میتونی جواب این سوال رو بدی  ؟ چرا ادم ها با وجود اینکه فطرت بیدار دارن بازم کارهایی که اگه یکی ...

چون هنوز نپذيرفتن هر كى مسئول حرف و رفتار و كردار خودشه

ارزش خودشو درك نكرده 

نمى دونه براى چى به دنيا اومد و از كجا اومده و قراره چكار كنه 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
باردارم شاهتوت خوردم‌مث سگ پشیمونم میگن ضرر داره .‌فعلا دارم استرس میخورم تابعد تعطیلات ازدکترم بپرس ...

عزیزم خودتو‌ نگران‌ نکن خوردن چیزی که ویار کردی یبار دوبارش  اشکالی نداره …ضرر در صورتی  داره که بیش از حد و زیاد بخوری با یبار خوردن هیچی نمیشه الان استرس برات از همه چی بدتره بیخیال باش تا خدایی نکرده بعدا بچت کولیک‌ نگیره من سر هر چیزی استرس میگرفتم الان بچم دل درده

زندگیتون سرشار از لحظه های ناب🌹

چون هنوز نپذيرفتن هر كى مسئول حرف و رفتار و كردار خودشه ارزش خودشو درك نكرده  نمى دونه برا ...

یعنی اگع کسی هدف خلقت و زندگیشو بفهمه دیگه اشتباه نمیکنه و کسی رو ناراحت نمیکنه و دل کشی رو نمیشکنه ؟ این وسط یه چیزی هست ... اونو هنوز درک نکردم ... اینکه ادم های خوب و درست و راستین چی میشه دچار اشتباه میشن ؟ حتی اشتباهاتی به مراتب دارک تر ..

یعنی اگع کسی هدف خلقت و زندگیشو بفهمه دیگه اشتباه نمیکنه و کسی رو ناراحت نمیکنه و دل کشی رو نمیشکنه ...

جواب سوال اولتون اينه كه نه واقعا 

اگه ارزش انسانى خودشو درك كنه و واقعا بپذيره مابراى كارهاى مهمترى افريده شديم از هيچ چيز و هيچ كس عصبى نميشه و سعى دازه خودشو درست كنه 

بالاخره آدم ها معصوم نيستن و لغزش و گناه هست ولى اينكه بايد بپذيره و به فكر دورى از ان گناه و ترك گناه بيفته و حتى براى خودش جريمه اى بذاره 

ولى جمله ى آخرتون در تضاده ادم خوب و راست و درست كه فكر مى كنيم تو ذهن مون انسانى مجسم ميشه كه واقعا انسان خوبيه و كم گناه مى كنه 

درست منظورتون رو از جمله اخر متوجه نشدم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅