2777
2789
عنوان

ترشحات

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 19 پست
منم ترشحاتم زیاده ولی شرت نمیپوشم .بعد من زیاد آب میخورم تند تند میرم دستشویی خشک میکنم خودمو

اره دقیقا منم شرت نمیپوشم. اتفاقاپوشیدنش احتمال عفونت رو بیشتر میکنه چون تهویه نمیشه و مرطوب میشه

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
اره دقیقا منم شرت نمیپوشم. اتفاقاپوشیدنش احتمال عفونت رو بیشتر میکنه چون تهویه نمیشه و مرطوب میشه

اره دکتر ب من گفت نپوش اکرم ب دستمال توالت حساسیت داری با باد سرد سشوار خشک کن یا دستمال نخی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ترشحات سفید رنگ اشکال ندارد حتی عفونت هم باشه بازم روزه رو باطل نمیکنه ترشحات پریودی از یکی دو ...

اهان خطرناک ک نیس مثلا برا ۱۴ سال??

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اهان خطرناک ک نیس مثلا برا ۱۴ سال??

همه ترشحات دارن یکی کم یکی زیاد با توجه به زمان سیکلت تغییر می‌کنه اگر ترشح بوی بد نداشته باشه یا خارش نداشته باشی یا رنگ زرد یا سبز یا خارج از سیکل قاعدگی قهوه ایو.. نباشه ترشح طبیعی بدنه 

همه ترشحات دارن یکی کم یکی زیاد با توجه به زمان سیکلت تغییر می‌کنه اگر ترشح بوی بد نداشته باشه یا خا ...

خب ممنون

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..