shinvay مدیر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 653 عنوان ترشحات | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 19 پست بچه ها من اصلا نمیتونم لباس زیر بپوشم واقعا اذیت کننده س برام. ترشحاتو شما چجوری کنترل میکنین که لباستونو کثیف نکنه؟ پد میذارین تو لباس زیر یا چی؟ دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️ 1402/01/10 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinvay مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 653 منم ترشحاتم زیاده ولی شرت نمیپوشم .بعد من زیاد آب میخورم تند تند میرم دستشویی خشک میکنم خودمو اره دقیقا منم شرت نمیپوشم. اتفاقاپوشیدنش احتمال عفونت رو بیشتر میکنه چون تهویه نمیشه و مرطوب میشه دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
نبات_آذرلی عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 اره دقیقا منم شرت نمیپوشم. اتفاقاپوشیدنش احتمال عفونت رو بیشتر میکنه چون تهویه نمیشه و مرطوب میشه اره دکتر ب من گفت نپوش اکرم ب دستمال توالت حساسیت داری با باد سرد سشوار خشک کن یا دستمال نخی
mmahssssaa عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2934 عزیزم ترشحات سفید رنگ اشکال ندارد حتی عفونت هم باشه بازم روزه رو باطل نمیکنه ترشحات پریودی از یکی دو ... اهان خطرناک ک نیس مثلا برا ۱۴ سال?? ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
نبات_آذرلی عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 اهان خطرناک ک نیس مثلا برا ۱۴ سال?? همه ترشحات دارن یکی کم یکی زیاد با توجه به زمان سیکلت تغییر میکنه اگر ترشح بوی بد نداشته باشه یا خارش نداشته باشی یا رنگ زرد یا سبز یا خارج از سیکل قاعدگی قهوه ایو.. نباشه ترشح طبیعی بدنه
mmahssssaa عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2934 همه ترشحات دارن یکی کم یکی زیاد با توجه به زمان سیکلت تغییر میکنه اگر ترشح بوی بد نداشته باشه یا خا ... خب ممنون ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..