2777
2789
عنوان

مشاور درسی

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 22 پست
ببین حتی رتبه های یک کنکور هم مشاور دارن بنظر من بگیر چندماه بعد اگ فرقی نکردی دیگ ادامه نده هرچند ...

من دهم هستم و اگر بخوام تازه از الان تست زنی رو‌ شروع کنم 

باید از الان مشاور بگیرم ؟

یا سال آخر ؟

ممنون میشم راهنماییم کنی 

یخورده حس منفی دارم چون تازه قصد تست زنی رو دارم 🤕 

و اینکه مشاور خوب می‌شناسی شما ؟ آنلاین بهتره یا حضوری ؟

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲💔سال ادلی بدون کتاب تست بدون هیچیییی

گوشی ک داری منم خیلی از کتابا رو ندارم مهم اینه درست درس بخونی من از شانس گندم لبتابم هم سوخت الان فقط یه گوشی کوچولو و چند کتاب تست دارم  زیاد به حرف مشاورای مجازی گوش نده ک میگن باید فلان کتاب تست رو داشته باشی من خودم سال اولمو به خاطر حرف های چرت و پرت اونو و بلند پروازیم از دست دادم

دکتر روانیا...درخدمتم بفرمایید.
من دهم هستم و اگر بخوام تازه از الان تست زنی رو‌ شروع کنم  باید از الان مشاور بگیرم ؟ یا سال ...

ب حرفم گوش کن ضرر نمیکنی

شما الان چیزی از تست زدن نمیدونی بهتر یکی باشه نحوه ی مطالعه رو بهت بگه تا کیفیت درس خوندن و ساعت مطالعت بهتر بشه 

ببین اولین کاری ک باید کنی باید با علاقه درس بخونی همین یعنی انگیز داشته باشی 

بیشتر مشاوره ها از روی برنامه راهبردی قلم چی یا ماز حالا موسساتی ک ازمون برگزار میکنن برنامه میدن شما خودت واسه اینگه عقب نیفتی بتونی درسارو جلو ببری سعی کن برنامه دو هفته ای این موسساتو روزانه برنامه ریزی کنی

بعد شما تازه دهمی فقط روی یادگیری تمرکز کنید عجله نکنید ک همه رو باید تمام کنم مثلا نیا بشین کل شیمیتو تست بزن بعد ببینی از هر فصلی یکم تست زدی بعد یادگیرت ناقصه وقتی حس کردی مسلط شدی برو فصل بعد اصلا اصلا عجله نکن سعی کن یجور با علاقه بخونی ک یادت نره اصلا وسواس مطالعاتی نداشته باش

هر سطحی داری هر شرایطی داری بخون تا هرجا تونستی بخون دستت میاد بعد هرچیشم نتونستی نگران نباش سال کنکورت جمع میکنی

ولی خب واسه اینکه عقب نیفتی چون هعی بخوای خطا و ازمایش کنی میبینی سال کنکورت شده و از خیلیا عقب تری

فقط شروع کن بخون 

خودتون تا حالا گرفتین ؟

بله من مشاورم داشتم خیلی خوب بود ففط یخاطر شرایط خانوادمون نمیتونستم سخت گیراشو تحمل کنم واسه همین مجبور شدم بیام بیرون از لیست مشاوره ولی بقیه دوستام ک باهاش پیش رفتن و رفتن کتابخانه یا پانسیون یا همین اردو نوروزی واقعا پیشرفت کردن..

ب حرفم گوش کن ضرر نمیکنی شما الان چیزی از تست زدن نمیدونی بهتر یکی باشه نحوه ی مطالعه رو بهت بگه تا ...

درسته ممنون از شمااا😍❤️🙏

پیامتون سرشار از انرژی مثبت بود 🌿

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
درسته ممنون از شمااا😍❤️🙏 پیامتون سرشار از انرژی مثبت بود 🌿

خواهش میکنم تو تلاشتو کن بقیش دیگ دست ما نیست یا میشه یا نمیشه

خودتو با هیچکس مقایسه نکن تو کار خودتو کن قطعا موفق میشی اگ‌مستمر و پیوسته بخونی و مرور و تکرار داشته باشی قطعا قطعا موفق میشی