2777
2789
من باردارم میخوام سرگرم بشم زیاد از خونه نیام بیرون🤭🤭🤭🤭

بخر حتما خیلی بهش محبت کن انقد خوبه  اگه جاهایی از وسیله هاتو با منقار جوید عصبی نشو موقت کارش  خیلی زود به سبک تو عادت میکنه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم عروس خیلی دوست دارم ولی خیلی حساسه سریع میترسه ولی طوطی و مینا زیادی حساس نیستن کاسکو که منم ...

😢😢جوجه کاسکو ۴میلیون ۱۲روزشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عروس هلندی خیلییی خوبه

طوطی برزیلی خیلی خیلی شیطون و بانک ولی ب حرف نمیاد

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
والا اونم ۱۲ روزه ۵۰ ۵۰ زنده منوندنش

آرره بعد تربیتش هم سخته یکم وحشیه راحت رام نمیشه ولی خوبیش اینه خیلی خوشگل حرف میزنه پدر سوخته 🥺

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

میگن نوکش قرمز باشه خوبه درسته؟

اینو نشنیدم من سه ماهش بود گرفتم الان ۸ ماهشه دو کلمه حرف میزنه خیلی جملات قاطی پاتی میگه خودشو لوس میکنه بازی میکنه سوتای گوش نوازی هم میزنه خیلی دوست دارم الانم رو میله بارفیکس خوابیده 

عروس هلندی خیلییی خوبه طوطی برزیلی خیلی خیلی شیطون و بانک ولی ب حرف نمیاد

منم عروس دوست دارم میترسم بمیره اخه حساسه مثلا فکر میکنم اگ از خونه بیام بیرون احساس تنهایی میکنه و میمیره طوطی هم میگن اگ صحبت کنی باهاش حرف میاد