2777
2789
عنوان

تزریق فیلر

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیپ پلاستی چیه ؟

یه عمل سرپایی بینیه عزیزم

بیهوشی کامل هم نداره.زیر ۲۰ تومنه

تا ۱۰ روز چسب میزنن

و پره ها و نوک بینی رو جمع میکنن اگه قوزی هم باشه برطرف میشه

کلا برای رفع نقص ها کوچیک و فرم گرفتنه 

ولی هرچی تو سایت میچرخم انگار کسی راضی نبوده ولی تو پیج دکتر حسینی اهواز نگاه کردم ظاهرا راضی بودن

یکماهه برگشته یکم غیرطبیعیه شاید مراقبتها رو رعایت نکردی. دختر خاله من تا سه روز مثل بنز آب میخورد . صورتش رو دو روز نشست. الان یکسال گذشته تازه به ترمیم نیاز پیدا کرده. ممکنه فیلری که زدی خوب نبوده باشه. جعبه و تاریخ انقضاش رو خودت چک کردی؟؟ بارکدش رو استعلام گرفتی؟؟

دختر خالم پیش دکتر حمید ارونقی تزریق فیلر کرد. یادمه خیلیی گشت تا یه دکتر خوب پیدا کنه. اگه کسی خواست میتونه اسمش رو سرچ کنه.

بمنم بگید چیکار کنم دماغم خیلی کوچولوعه ولی نوکش افتادس.😭😭😭

بوتاکس  

برای من زد نوک تیز شده

بچه ها من ژلم جابجا شده بود 

دیگه خودم درستش کردم آروم آروم کشیدم بالا

بوتاکس   برای من زد نوک تیز شده بچه ها من ژلم جابجا شده بود  دیگه خودم درستش کردم آروم ...

منظورت لیفته؟از اینا ک نخ میزارن؟

از بچگی خیلی سختی کشیدم خیلی طولانیه بخام بگم ولی لطفا اگه میتونید برای خوشبختیم دعا کنید🙏🏻ممنون💕

کسانی که از گودی زیر چشم پف زیر چشم سیاهی دور چشم و چین و چروک اطراف رنج می برند می توانند توسط تزریق ژل زیر چشم از شر تمامی اینها خلاص میشن

من خودم کلینیک دکتر کمالی تزریق انجام دادم و خیلی راضیم. اینم پیج دکترم drkamaliclinic