2777
2789
عنوان

مزونیدلینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 33780 بازدید | 59 پست
اره در اون حد اوکی میشه

ممنون از راهنماییت ان شاء الله بعد 13اقدام میکنم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت❤

😍🥰

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم نیدلینگ مراقبت میخاد ما با مزو و مزوژل های فیوژن انجام میدیم  شما اگر فقط منافذباز و روش ...

ببخشید من صورتم چربی و جوش فعال هم دارم و با خوردن شیرینی جوش زیاد میزنم جای جوشامم اسکار ریز و قرمز شده بنظرت چیکار کنم

ببین اول یه فیشال انجام بده منافذ پوستت قشنگ تمیز بشه  هم میتونی نیدلینگ با مزو ژل ها انجام بد ...

عزیزم میشه راجب پوست منم بگی جوش میزنم و آینک منافذم داره باز میشه

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
قابل برگشت کرم های که استفاده میکنید هستش اینا مواد و با سوزن داخل لایه ی درم پوست میکنن عالیه جلسات ...

سلام .ببخشید شما زخماتون خوب شد من دیروز انجام دادم الان صورتم زخمای قهوه ای داره.همسرم عصبانی شده ابن زخما میرن 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
سلام .ببخشید شما زخماتون خوب شد من دیروز انجام دادم الان صورتم زخمای قهوه ای داره.همسرم عصبانی شده ا ...

سلام آره بعد تز 15روز صورتت اوکی مبشه الان راضی هستی؟

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

سلام .ببخشید شما زخماتون خوب شد من دیروز انجام دادم الان صورتم زخمای قهوه ای داره.همسرم عصبانی شده ا ...

سلام 

عزیزم از صورتت راضی هستید خوب شده 

شما از چه روشی استفاده کردید برای صورتتون

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
من تو کلینک کار میکنم عزیزم برای چی نیدلینگ انجام دادید و اینکه صورتتون سبزه اس یا سفید؟

سلاکم گلم من پوستم سبزه اس،جای جوشم با اسید تراپی سوخته سفید شده،من میتونم مزونیدلینگ انجام‌ بدم؟

سلام عزیزم وقت بخیر 🌹 شما برای پوست تون چیکار کردین؟ منم خواهرم پوستش همینجوری جای اسکار مونده😔 ...

سلام عزیزم من 4جلسه ار اف انجام دادم بهتر شده بهم گفته 4جلسه دیگه هم باید بیای