2777
2789
عنوان

ختم ١٠٠٠ آيه الكرسي ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 148 پست
خواهش ميكنم حالا يه چيز بت بگم واسه خودم با توجه به حرفاى شما خيلى عجيب شد همون موقع كه دوستان صدا ك ...

دقيقا ... خودمم پيگير تاپيك نبودم ، ببين دهم تاپيك زدم اما دقيقا روزي كه رفتم حرم ختم شد ، واسه خودمم جالبه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

دقيقا ... خودمم پيگير تاپيك نبودم ، ببين دهم تاپيك زدم اما دقيقا روزي كه رفتم حرم ختم شد ، واسه خودم ...

خداروهزاران مرتبه شكر امام رئوف دعات كرده و حاجتت از خدا گرفته اينم نشونه اش. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم  اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ممنون قربونت احتیاج ب زبانی دارم ک با اون گناه نکرده باشم و اون شماهایین. دعاکن این برج ب اون چیزایی ک میخام برسم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
خداروهزاران مرتبه شكر امام رئوف دعات كرده و حاجتت از خدا گرفته اينم نشونه اش. 

الهي امين 

الهي همينطور باشه كه از ذهن و دلت ميگذره و بيان ميكنى 

الهى به زودى خبر حاجتروايي خودتو بهم بدي عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ممنون قربونت احتیاج ب زبانی دارم ک با اون گناه نکرده باشم و اون شماهایین. دعاکن این برج ب اون چیزایی ...

الهي به حق ١٤ معصوم هر چى از خدا ميخواى همين ماه خيلي سريع و راحت بهت بده عزيزم 🤲🏻

الهي به حق ١٤ معصوم هر چى از خدا ميخواى همين ماه خيلي سريع و راحت بهت بده عزيزم 🤲🏻

الهی امین

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
سلام گلم  الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم  اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم 

ممنون ان شاالله که حاجتت خیلی راحت برات برآورده بشه بحق کریم اهل بیت 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
اگه تاپيك زدى صدا بزن كه دوستان دعوت كنم ان شاءالله انجامش بديم.

مرسی عزیزم

احتمالا امروز تاپیک بزنم 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
سلام عزیزم  ممنون ان شاالله که حاجتت خیلی راحت برات برآورده بشه بحق کریم اهل بیت

الهييي امين ممنونم از دعاي عاليت گلم

مرسی عزیزم احتمالا امروز تاپیک بزنم 

عزيزم اينطورى نيست كه حتما بعد ختم صلوات حاجت ميگيرى ممنكن زير ده هزار يا حتى زودتر هم حاجت بگيرى مهم اينه كه با تمام وجود و دلت صلوات ها رو بگى و لذت ببر از ختمت. 

هر چقد با توجه بيشترى باشه اثرش بيشتره فقط اگه زود حاجت گرفتى حتما ختم تمام كن نصفه رهاش نكن. 

اگه مشكلتون مالى هست يه ختم استغفار تو تاپيك آخرم صفحات آخرش براى چند تا دوستان گذاشتم واقعامعجزه گر هست انجامش بده. 

عزيزم اينطورى نيست كه حتما بعد ختم صلوات حاجت ميگيرى ممنكن زير ده هزار يا حتى زودتر هم حاجت بگيرى مه ...

ممنون

خودم کمتر فرصت کردم بگم دونفر دیگه بیشتر دارن میگن

عیب داره؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ممنون خودم کمتر فرصت کردم بگم دونفر دیگه بیشتر دارن میگن عیب داره؟ 

نه عزيزم ولى اگه ختم خودت انجام بدى با توجه بهتره. 

ولى اگه تاپيك زدى صدام كن. 

ممنون خودم کمتر فرصت کردم بگم دونفر دیگه بیشتر دارن میگن عیب داره؟ 

در مورد ختم صلوات صدو بيست و چهار هزار ميگن اگه خود شخص نيت كنه و كم كم بگه بهتره تا عمومى بشه.