2777
2789
عنوان

طلا یا زمین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه نمیدن با ۵۰۰ تومن

خب میتونی ی خونه کوچیک بگیری بقیشم بدی رهن مستاجر اگ بازم اینجوری نشد همون زمین خیلی خوبه 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

خیلی مواظب باش زمینی بخر که سند رسمی داشته باشه

امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.... بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ....... نوشدارویی و بعد مرگ سهراب آمدی...... سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا آمدی ..... عمر ما مهلت امروز و فردای تو نیست ..... من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ......... ....... ........ ........ .......... ...‌..  .......‌  واین دنیا زودتر از آنچه که فکرش را کنی تمام می شود و تو میمانی با حسرتی عظیم در روز وانفسا‌ .... روزی که در آن اگر توشه ای نداشته باشی حیران و سرگردان خواهی ماند.... در این دنیا تا میتوانی حق الناس و حق الله را مراقبت کن .... قبل از اینکه به حسابت رسیدگی کنند خودت به حسابت رسیدگی کن . اگر می‌شود هر شب محاسبه داشته باش.... سبکبال باش... نمازت را در اول وقت آن به جا آور.... روزه و دیگر واجبات را انجام بده .... باشد که خداوند از تو درگذرد .......... خدایی که در این نزدیکی ست و همواره به تو یاری می رساند        ...............آرزویترابرآوردمیکندآن🦋خداییکه🦋آسمانرابرایخنداندنگلیمیگریاند

زمین و خونه سند دار هم میخوای بخری باید مراقب باشی و کلی تحقیق کنی 

چه برسه به قولنامه ای 

یه مثال 

میبرنت یه خونه یا زمین بهت نشون میدن با سند 

می‌ری استعلام میگیری میبینی که شماره سند واقعیه و مشکلی نیست 

بعد میری سر ملکت میبینی که ملک تو نیست 

دوباره میری پیگیر میشی متوجه میشی سندی که بهت فروختن یه ملک تو ناکجا آباده

نمی‌دونم درست تونستم مفهوم رو برسونم یا نه

زمین و خونه سند دار هم میخوای بخری باید مراقب باشی و کلی تحقیق کنی  چه برسه به قولنامه ای  ...

باید بریم ملک و بازدید کنیم اول از رو سند خالی که نمیشه معامله رو جوش داد

آینده روشنه  
باید بریم ملک و بازدید کنیم اول از رو سند خالی که نمیشه معامله رو جوش داد

درسته حرف شما

یه مثال بزنم

شما رو‌میبرن مثلا خیابان طالقانی که جز مناطق خوبه شهره یه ملک بهت نشون میدن کپی سند هم میدن بهت استعلام بگیری

شما میری اداره ثبت استعلام میگیری میگه بله درسته شماره سند ملک واقعیه و مال آقا یا خانم فلانه . شما میری پای قرارداد و تموم میکنی

بعد که میری سر ملکت میبینی یکی دیگه صاحبشه میری پیگیری و .. اونوقت متوجه میشی که سندی که داری و معامله کردی تو خیابون طالقانی نیست در واقع یه ملکی رو با یه سند متفاوت بهت نشون دادن  و زمینی که شما سندشو‌داری تو کمربندی شهره 

اینجوری خیلی کلاهبرداری میکنن

باید حواستون کلا باشه

آدم یکم پول بیشتر میده ، یه کارشناس می‌بره که تایید کنه صفرتاصد کاررو