2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 77 پست
نه عزیزم خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم  سرم و بتادین می‌ریخت داخل زخم بعد با گاز تمی ...

اها‌.منم سرم شستشو میریزم با گاز تمیزش میکنم. ققط از عفونت میترسم. خیلییی ترسوام  تو این چیزا

🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اها‌.منم سرم شستشو میریزم با گاز تمیزش میکنم. ققط از عفونت میترسم. خیلییی ترسوام  تو این چیزا

انشالا که عفونت نمیگیره ولی اگه خیلی استرس داری میتونی هر مدتی ببری ک دکتر ببینه 

الان پانسمان اذیتت می‌کنه ولی اواخر دیگ اذیتی نداره

انشالا که عفونت نمیگیره ولی اگه خیلی استرس داری میتونی هر مدتی ببری ک دکتر ببینه  الان پانسمان ...

شنیدم  کم کم باید پانسمان کردنش  کمتر شه درسته؟من روزی دوبار  میشورم گاهی ۳بار که فعالیت زیاد داره کثیف میشه 

🥰🥰
شنیدم  کم کم باید پانسمان کردنش  کمتر شه درسته؟من روزی دوبار  میشورم گاهی ۳بار که فعا ...

روزی ی بار پانسمان کردن کافیه ولی این کاری هم که داری انجام میدی خیلی عالیه 

اره من اواخر هر دو روز ی بار عوض میکردم 

فقط خوب پانسمان کن ک وقتی خوب شد گوشت بالا نیاره

حالت خوشه کیست مویی عفونته و گوشت رو میخوره. چقدر بی فکر و خیالی ، حالا نگا نکن سالمی

بی فکر و خیال نیستم

موقع کرونا واسه عمل رفتم ک دکتر گفت فعلا عمل نمیکنم بخاطر وضع بد کرونا

بعدم بسته شد کیست

انگار نه انگار کیستی بوده دکتر گفت خودش رفع شد نیازی ب عمل نداره الان باز دراومده ک گذاشتم برای تابستون عملشو

من دخترِ ایرانم✨
بزن ضرر نداره ولی برای منم با اینکه باز بود ولی ظاهر جالبی نداره عین اولش نیست 🥲

ن ماله منو بخیه زد...بخیه هاشم کشیدنی بود ن جذبی 

برا منم ظاهر جالبی نداره وتو اعتماد به نفسم و اینکه برای بعدا مشکلی پیش نیاد!!☹

دوستان لطفا واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات بفرستین❤....

من کیست مویی داشتم که واقعا دیوانم کرده بود خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب بنام دکتر کاظمی براحتی درمان شدم خدا خیرش بده شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

ایشون ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816