2777
2789
عنوان

موهامو چتری زدم خودم عکس

31184 بازدید | 482 پست

خیلی دلم چتری میخواست یبار رفتم ارایشگاه گند زد تو موهام زشت شدم امروز خودم دلو زدم ب دریا چتری زدم فک کردم گند زدم ولی بعد اینکه زدم خیلی خوب درومد🥺😂مدل کره ای زدم  زدم رفتم به مامانم نشون دادم مامانم خندید گفت بامزه شدی رفت ب بابام گفت دخترت عروسک شد😂بابام گفت بیا ببینمت حالا روم نمیشد بنظر خودم زشت شدم بابام دید اونم خندید عکس گرفت ازم😐🤦🏻‍♀️مامانم میگه همینجوری بریز بامزه شدی حالا عکس میزارم بگید قبلم خوب بودم یا با چتری حالا چتریامو اتو نکشیدم همینجوری نامرتبه فعلا تو عکس

من يك آدمِ به شدّت معمولــــــى هستم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ی اتو بزن سریع

تازه بعد اتو خودشو نشون میده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بزار گزاشت لایک

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بزاااااار  

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
2790
2778
2791
2779
2792