2777
2789
عنوان

یه سوال فنی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
ممنوعه

تسته دیگه😐😕 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب دادم چی شد 

نیست 

حتی اونی که اعلانشو دیده بودم هم نیست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نیست  حتی اونی که اعلانشو دیده بودم هم نیست

پس خوبه . آب از سرم گذشت 😅 میترسیدم یکی بیاد الان کولی بازی در بیاره 

یادته اون روز یه پنج ساعتی درگیر یک نفر بودم فک کنم هشت ماه قبل بود بعد یه فیلم دادم از نزدیک پنجاه تا درخواستی که بهم شده بود هیچ کدوم رو قبول نکرده بودم . 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا
پس خوبه . آب از سرم گذشت 😅 میترسیدم یکی بیاد الان کولی بازی در بیاره  یادته اون روز یه ...

من خودم دست شلی دارم زرت و زورت دستم میخوره به این و اون درخواست میدم واسه همین میدونستم اعلانش نمیره🥴

اسی لطفا بگید چجوری لغو میکنید؟

پایین اش رو مشاهده همه بزن

.

بعد رو قرمزه بزن لیست کسایی که دادی میاد هرکدوم خواستی انصراف میزنی 

‌.

من خودم دست شلی دارم زرت و زورت دستم میخوره به این و اون درخواست میدم واسه همین میدونستم اعلانش نمیر ...

دستت درد نکنه 

پایین اش رو مشاهده همه بزن . بعد رو قرمزه بزن لیست کسایی که دادی میاد هرکدوم خواستی انص ...

خیلی ممنون فهمیدم بله 

جالب بود تازه فهمیدم میشه اینجور هم کرد ممنونم ازتون

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه