2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هایده و علی برات نامزدی افتاده یمدت طولاااانی نامزد می مونید و خوشبختی افتاده علی دوست داره

برا چه اساس گرفتی خواهری حافط قران چیه

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
هایده و علی برات نامزدی افتاده یمدت طولاااانی نامزد می مونید و خوشبختی افتاده علی دوست داره

منم بگو دیگه گلم از آینده و فرد اینده م

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
درست بود؟؟

اره گلم تا حدودی 🤍

از آینده م چیزی متوجه میشی 🙂

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

ای خدا از دهنت بشنوه به خدا اشک تو چشام حدقه زده این شده ارزو واسم ایشالله بشه به خدا دیگه نمیکشم بعص گرفته متو تو روخدا هرکی پست منو میبینه واسع منو عشقم دعا کنه که مشکل عشقم حلشه به خدا دیگه جز بالا سری کسیو ندارم دعا کنید خدا کمکش کنه بتونه تصمیم درستو بگیره دعا کنید واسمون جان عزیزانتون

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز