2777
2789
میخوام خودکشی کنم نگران خواهرمم اینو برا این میپرسم

نکن عزیزم تو خودت میزی داغت برای بقیع میمونه تازه دوست من درسته مثل خواهر بودیم اما خب هیچی مثل تنی نمیشه 

من چند سال هنوز تو فکرشم خواهر بیچارشو اگه ببینی دلت آب براش کل خواننده اش به خاک یک سان شد 

اصلا بحث گناهش هم نیست 

اگه کسی رو نداری و میدونی کسی چشم انتظارت نیست که شبا بخوابش بری 

راحت باش

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکن عزیزم تو خودت میزی داغت برای بقیع میمونه تازه دوست من درسته مثل خواهر بودیم اما خب هیچی مثل تنی ...

خب اولش درد داره بعد برمیگردن به حالت عادی چون خواهرم هست باید مراقبش باشن دیگه انقدر درد کشیدم که نمیتونم تحمل کنم 

M💍S

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز