2777
2789

اما کسی که سالها  سر به بالینش گذاشتی باهاش رویا ساختی خاطره ساختی اونو کردی بت و پرستیدی الان دیگه نمیتونی به راحتی ولش کنی

یکی مثل من که طرف هر بلایی خواست سرش آورد اما نتونست و نمیتونه بره چون دوسش داره و این دل لامصب راضی نمیشه به رفتن نمیدونم وقتی اینجا میگن ولش کن شایدم منطقی باشه اما نمیتونم نمیتووونم😭

کسی تجربه مشابه داشته؟چرا اینطورم چجوری میشه خوب بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مشاور و یا روانشناس صحبت کنید

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

ربطی به دوس داشتن نداره طرف عزت نفستو از بین برده که فک کنی بدون کلا هیچی نیستی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خو وقتی کسی لهت میکنه زندگیو زهرمارت میکنه بهت بی محله محبت نمیکنه بگیم باهاش بمون؟؟یکم ادم خوبه واس خودش ارزش قائل بشه همه چی ب دوس داشتن نیست ما یبار ب دنیا اومدیم قرار نیس تااخرش زجر بکشیم.اگه مبتونین رابطتونو درس کنین بسم الله در غیر اینصورت اینم یه نوع خودکشیه 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
چیکار کرده شوهرت

سلام و وقت بخیر بنده مدت دوساله عروسی کردم اما از همون اول همش دعوا و اختلاف داشتیم تا اینکه کارمون به زد و خورد رسید و منم میزدمش دیگه بدم میزدم از هم شکایت کردیم و ۸ ماه از هم دور بودیم و تصمیم بنده طلاق بود اما علاقه هم داشتم بهش و همسرم سعی کرد با دیدار های متعدد حس منو به خودش برگردونه و این بار من خونمو تعویض کردم با اصرار زیاد و برگشتم الان سه ماهه، دوتا شکایت ضرب و جرح داشتیم دیه یکیشو بخشیدم و همچنین نفقه و موتوری که بابت مهریه توقیف شده بود برگردوندم بهش اما اینبار همسرم بازم دست بلند کرد و به هر بهانه ای آزارم داد و اینکه پنهان کاری میکرد مثلا ی وامی برداشته بودیم ریخت توی حساب پدرش و ما به مشکل خوردیم منم گفتم دیگه دیه بعدی رو نمی‌بخشم بهت ،اینبار همسرم شروع کرده بود به مدرک جمع کردن و صدامو ظبط میکرد فیلم برمیداشت و کلی کار دیگه تا اینکه سری آخر چون گفتم حقمو بهت نمی‌بخشم (دیه ضرب و جرح دوم )گفت پس برو نمیخوامت و من اومدم و در کمال ناباوری رفتنمو فیلم برداری کرد و بعد مادرم بهش زنگ زد که این کارا چیه گفت حالا که رفته من دیگه خونه راهش نمیدم و فلان...
بعد زنگ زد جواب ندادم و الان نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی دلم میسوزه واسه تلاش هایی که کردم برای زندگیم از طرفی هم همش دعوا

من اگه کوچکترین بدی ببینم طرف از چشمم میفته هر کی میخواد باشه

ابدا ببخشم

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ربطی به دوس داشتن نداره طرف عزت نفستو از بین برده که فک کنی بدون کلا هیچی نیستی

مجرد بودی درسته؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.