2777
2789
نمیدونم من مغزم قدیمیه یا چی ولی عمرا این کارو درست نمیدونم و عادیش نمیکنم کسیم ک بخواد با متاهل هر ...

ارزش ها برنامه نیستن که هر روز یه اپدیت جدید بدن و بروز بشن .

غلط غلطه چه الان چه هزاران سال دیگه

منتها یه روشنفکری کاذب داره بهمون غالب میشه که همه این حرفا قدیمیه و الان فلان و... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خارجو ندیدم نمیدونم چی به چیه فقط میدونم دوتا آدم عاقل وبالغ میتونن با رفع نیاز عاطفیشون یجا ...

حرف و نظر شما متین و قابل احترام 

ولی میشه با کسی دوست نشد و از علمش استفاده کرد باهاش مشورتم کرد. اما این کلاهی که با اسم دوست اجتماعی دارن سر ما میزنن توش رفع نیازه که این خطرناکه 

الان من فلان استادمو میبینم باهاش تبادل نظر میکنم یا حتی خنده ای چیزی 

اما صرفا دوست من نیست 

حرف و نظر شما متین و قابل احترام  ولی میشه با کسی دوست نشد و از علمش استفاده کرد باهاش مشورتم ...

بله درسته

چون ما باکسی که تبادل نظر داریم لزومی نداره باهاش رستوران بریم

ولی با دوست معمولا رستوران میرن

یا درددل با دوست غیر هم جنس اشتباهه

درکل برای داشتن روابط سالم یسری اصول لازمه که هیچکس رعایتش نمیکنه

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱

ببینین،

یه نوع علاقه هست بدون نگرشهای حسی و جن‌سی، بهش میگن عشق افلاطونی (میتونسن سرچ کنین).

یه نو کشش فلسفی بین طرفینه برای پر کردن تنهایی‌های هم.

اونها اعتقاد دارن که این رابطه حتی به  رابطه و عشق بین زن و شوهر هم اثر مثبت میذاره.

اما اینجا در ایران (همونطور که خیلی از کاربرها نوشتند) جای این روابط نیست‌ و همیشه ازش برداشت بد میشه، چون به جاهای بد کشیده شده.

مرد هستم و انریکو ماسیس، یک خواننده و آهنگساز مشهور الجزایری‌الاصل ساکن فرانسه است. صدای بسیار زیبایی داره.
ارزش ها برنامه نیستن که هر روز یه اپدیت جدید بدن و بروز بشن . غلط غلطه چه الان چه هزاران سال دیگه ...

دقیقا 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤