2777
2789
عنوان

چرا واقعا🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست

منم خیلی بچگی بدی داشتم🥲 مامان بابام تو ۳سالگیم از هم جدا شدن و کلا روح و روانم داغون شد تا بزرگ شدم ... عزیزم امیدوارم آیندت انقدر درخشان باشه ک برات مهم نباشه بچگیت چجوری گذشته♥️

همه ک مث هم نیستن حالا چون شما بچگی خوبی نداشتی هیشکی حق نداره از گذشتش یاد کنه

حق نداره؟! یعنی چی  

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی بچگی بدی داشتم🥲 مامان بابام تو ۳سالگیم از هم جدا شدن و کلا روح و روانم داغون شد تا بزرگ شد ...

ممنونم بابت آرزوی قشنگت

منم همین آرزو براتون دارم💯💫🌹❤️

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

بچگی چه دغدغه ای داشتیم

کاش همیشه بچه میموندیم

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
کلا بعضی ها عادت دارند نسبت به هر حرفی جبهه بگیرند😄

😁 فک میکنم منظورشون این بود که دلیلی نداره تو گذشته زندگی کنیم 

در حالیکه همه بیماری من مربوط به اتفاقات تلخ تو بچگیمه 

کاش میشد هیپنوتیزم شد

والا بچگی منم تعریفی نداشت. البته چرا تا قبل فوت مامانم زندگی خوب بود  ،تا نه سالگی بعد اون اص ...

روحشان شاد 🌹❤️