2777
2789

سلام دوستان میخوام یه نصیت خواهرانه کنم شاید یکم طولانی باشه ولی برای بهضی از شما خیلی مفید 

من اسفند سال قبل 1400فهمیدم دو ماهه باردارم  بعد خیلی خوشحال بودم که مادر میشم من وشوهرم ازمایش ژنتیک نداده بودیم ومن نمیدونستم که ازدواج های غیر فامیلی هم به ژنتیک بر میخورند  وشاید بچه مشکل داشته باشه من همی ازمایش وسنو های بارداری رو انجام دادم  خوب بودن حتا حرکت های که تو شکمم بود ادی بود بعد 26مهر  1401بدون درد تو چهل هفته سزارین زایمان کردم  و خوب بود من حتا وقتی داشتم عکس میگرفتم دستو پاشو بالا میگرفت بعد تو دوماهگی بردم واکسن بزنم یکم تنفس شکمی میکرد ومن چون بچه اولم بود زیاد نمی دونستم بعد گفت مشکل داره این طوری نفس میکشه بعد من بردم دکتر گفت سریع ببر پیش دکتر مغز واعصاب بهد من نوبت گرفتم دو هفته بهد نوبت داد بعد من اومدم خونه شب یلدا خیلی بد بود برام امسال فرداش که پاشدم دیدم پسرم  سرما خورده بعد بردم دکتر گفت باید بستری شه  بردم بستری کردن اول که مشکل ریه هاش بود خوب نمی تونست  نفس بکشه به دستگاه وصل کردن بعد یک ماه که ریه هاش خوب شد دگتر دید عضله هاش ضعیف بعد از مایش ژنتیک از پسرم گرفتن  که بعد دو هفته جوابش اومد دکتر کفت مشکل پسرت یک مشکل یک ژنتیگ نادر اسمش اس ام ای  است گفت دیگه خوب نمیشه عمرش دوسال  اینو که گفت دنیا رو سرم اوار شد بعد دیگه هر روزم شده گریه الان سه ماهه پسرم بستری تو ای سی یو براش دعا کنید وقت معجزه کنه خدا خوب شه اصلا نمیتونم دل بکنم 

لطفا خواهش میکنم این ازمایش ژنتیک رو انجام بدید خودتو ن رو بد بخت نکنید 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا کمکت کنه بچت بهبود پیدا کنه الهی امین

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

ممنونم دوستان من این تاپیک اولم فقت خواستم اگه کسی مثل من هست حتما بده

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

عزیزم شفای عاجل انشالله از خدا میخوام هرچه زودتر خوب شه صلوات فرستادم ب نیت خوب شدن فرزندتون 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
ممنونم دوستان من این تاپیک اولم فقت خواستم اگه کسی مثل من هست حتما بده

عزیزم فقط ی سوال شوهرم میشه پسر عمم هم پدرش وهم مادرش ب پدرم وصلت دارن ۲ تا بچه دارم هردو سالمن الحمدولله یعنی اگه الان بخوام دوباره باردار شم ب نظرتون باید آزمایش بدم یا نمیخواد 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

وای خدایا 

عزیزم فقط ی سوال شوهرم میشه پسر عمم هم پدرش وهم مادرش ب پدرم وصلت دارن ۲ تا بچه دارم هردو سالمن الحم ...

من  یه خانم اومده بود بچه اونم دوماه بود  اسهال شده بود بچه سومش بود دکتر کفت ربطی نداره  بعد بچش فوت شد من اصلا قکر نمی کردم بخاطر اسهال فوت شه