سلام دوستان میخوام یه نصیت خواهرانه کنم شاید یکم طولانی باشه ولی برای بهضی از شما خیلی مفید
من اسفند سال قبل 1400فهمیدم دو ماهه باردارم بعد خیلی خوشحال بودم که مادر میشم من وشوهرم ازمایش ژنتیک نداده بودیم ومن نمیدونستم که ازدواج های غیر فامیلی هم به ژنتیک بر میخورند وشاید بچه مشکل داشته باشه من همی ازمایش وسنو های بارداری رو انجام دادم خوب بودن حتا حرکت های که تو شکمم بود ادی بود بعد 26مهر 1401بدون درد تو چهل هفته سزارین زایمان کردم و خوب بود من حتا وقتی داشتم عکس میگرفتم دستو پاشو بالا میگرفت بعد تو دوماهگی بردم واکسن بزنم یکم تنفس شکمی میکرد ومن چون بچه اولم بود زیاد نمی دونستم بعد گفت مشکل داره این طوری نفس میکشه بعد من بردم دکتر گفت سریع ببر پیش دکتر مغز واعصاب بهد من نوبت گرفتم دو هفته بهد نوبت داد بعد من اومدم خونه شب یلدا خیلی بد بود برام امسال فرداش که پاشدم دیدم پسرم سرما خورده بعد بردم دکتر گفت باید بستری شه بردم بستری کردن اول که مشکل ریه هاش بود خوب نمی تونست نفس بکشه به دستگاه وصل کردن بعد یک ماه که ریه هاش خوب شد دگتر دید عضله هاش ضعیف بعد از مایش ژنتیک از پسرم گرفتن که بعد دو هفته جوابش اومد دکتر کفت مشکل پسرت یک مشکل یک ژنتیگ نادر اسمش اس ام ای است گفت دیگه خوب نمیشه عمرش دوسال اینو که گفت دنیا رو سرم اوار شد بعد دیگه هر روزم شده گریه الان سه ماهه پسرم بستری تو ای سی یو براش دعا کنید وقت معجزه کنه خدا خوب شه اصلا نمیتونم دل بکنم
لطفا خواهش میکنم این ازمایش ژنتیک رو انجام بدید خودتو ن رو بد بخت نکنید