2821
2789
عنوان

♥️نماز حاجت♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
ممنون عزیزم شما حاجت گرفتین باهاش؟

من انقدر به خدا چيزي ميخونم كه وقتى حاجت ميگيرم نميفهمم كدوم جواب داده 

ولي تعريف خيلي زيااااد از اين دو نماز شنيدم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

نماز استغاثه به حضرت زهرا خيلي خوبه و يه نماز يكي از كاربرا بهم معرفي كرده خيلي ميگن عاليه، توي تاپ ...

عزیزم من پیدا نکردمش کدومو میگین

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من انقدر به خدا چيزي ميخونم كه وقتى حاجت ميگيرم نميفهمم كدوم جواب داده  ولي تعريف خيلي زي ...

توی گوگل دو روش گفته کدوم روش شما خوندین برای نماز استغاثه حضرت زهرا 

شما خودتون نمازو توی اضطرار خوندین ؟

خيليييييي ميخواستم بخونم 

هر بار ميخواستم بخونم نميشد يا پ بودم يا يه چيزي ميشد كه نتونم بخونم هر بار قصد ميكردم، يعني واقعا نميشد اين نمازو تموم كنم نميدونم حكمت خدا چي بود ، حتي يه بار تا نصفه خوندم وسطش خورد به اذان مغرب منم تو صف جماعت بودم نشد تمومش كنم بعدشم بايد سريع ميرفتم جايي ، براي حاجت الانم يه روزي ميخواستم  مثلا فرداش ديييييييببيگه قطعي بخونم كه همون روز فهميدم جلسه اي كه منتظرشم تاريخش تغيير كرد 

نزديك تاريخ حاجتم بشه دوباره ميخونم

التماس دعا

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خيليييييي ميخواستم بخونم  هر بار ميخواستم بخونم نميشد يعني واقعا نميشد اين نمازو تموم كنم نميد ...

میشه از روش خوندنش عکس بفرستین من اصلا پیدا نمیکنم 

توی گوگل دو روش گفته کدوم روشن شما خوندین برای نماز استغاثه حضرت زهرا  

بزار از رو برگش الان عكس ميفرستم واست ، اين برگه رو كسي بهم داد، خلاصه طور نوشته ولي ميشه فهميد