2777
2789

آره میشناسم دبیری قبول شد 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

نمیشه که گفت صرفا یکی قوی خونده رسیده پس منم میرسم اولا نباید مقایسه کرد و باید راه درستو رفت ینی ت تلاشتو بکنی با تمام وجود بقیشم بسپاری به خدا.

ساده نیست مسیر اما بلاخره میرسم🙃میرسم تا لبخند خدارو ببینم 💚✨یا باید بخوابمو خواب رویامو ببینم🤝🏻😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتش نه 

ولی خب میانگین درصدت چنده؟ 

رشته خوب منظورت چیه؟ 

و میانگین درس خوندنت چند ساعت بوده 

یکم توضیح بده تا بهت بگم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

چرا همیشه دنبال یکی میگردین خودت بشو اولین نفر 

تو تمام تلاشت کن جای ای کاش نزار

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دبیری ؟🫤 خوبه بنظرت؟

من خودم دبیری دوست ندارم ولی خب سلیقه ایه دیگ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
دبیری ؟🫤 خوبه بنظرت؟

رحمان رستگارم هست 😉

حقیقتش نه  ولی خب میانگین درصدت چنده؟  رشته خوب منظورت چیه؟  و میانگین درس خوندنت ...

اووم 

پایه قوی دارم 

یعنی همیشه درحال درس خودن بودم نه تو سال کنکور تو کل سال های تحصیلیم

ولی ولی یک سال اخیر  مشکلی برام پیش اومد خودمو باختم دیکه نتونستم مثل قبل بخونم   این روزای اخیر حالم خیلی بهتره. و تازه فهمیدم چه روزای طلایی رو از دیت دادم 

این مدت هم نوسانی درس میخوندم یه روز ده ساعت سه روز هیچی 

چرا همیشه دنبال یکی میگردین خودت بشو اولین نفر  تو تمام تلاشت کن جای ای کاش نزار

جمله ی قشنگیه ولی…..
نمیدونم شاید بدونم کسی بوده با این شرایط قبول شده یه دلگرمیه واسم

اووم  پایه قوی دارم  یعنی همیشه درحال درس خودن بودم نه تو سال کنکور تو کل سال های تحصیلی ...

اشکالی نداره 

این سه ماه رو از دست نده، اوضاعت اصلا بد نیست به نظر من 

سه رشته ی تاپ رو نمیدونم واقا ولی پیراپزشکی ها رو قطعا میشه آورد

یکم سختی بده به خودت، تو این سه ماه خیلیا ناامید میشن و جا میزنن، اگه تو ادامه بدی از خیلیا جلو میوفتی 

هیچ اشکالی نداره اگه از اول شروع کنی، از همین امروز شروع کن و به مرور ساعت مطالعه ات رو بالا ببر 

از روزی پنج ساعت شروع کن و برسونش به روزی ده ساعت 

مطمئن باش نتیجه میده، 

رشته هدفت چیه؟

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

جمله ی قشنگیه ولی….. نمیدونم شاید بدونم کسی بوده با این شرایط قبول شده یه دلگرمیه واسم

خب بعضی وقتا اون چیزی که دنبالشیم نتونیم پیدا کنیم و این نا امیدترت میکنه بنظرم به قول معلم شیمی دبیرستانم گفتنی همیشه یادمه یه کلمه بهمون میگفت جای ای کاش نزارید شما تلاشتون کنین یا میشه یا نمیشه تهش اینکه اگرم نشد از خودمون راضی هستیم چون کم نگذاشتیم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
مرسی عزیزم😔 به ترتیب دندون دارو فیزیو

اگه سه ماه بکوب بخونی میاری 

مطمئن باش