2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی هیچی سامسونگ نمی‌شه

بله ولی اون گوشی سامسونگ که هشت تومنه با اون گوشی شیائومی که هشت تومنه زمین تا آسمان فرق داره شما سامسونگ خوب بخوای باید از سری اس بگیری وگرنه تو این قیمت شیائومی خیلی بهتره

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓
بله ولی اون گوشی سامسونگ که هشت تومنه با اون گوشی شیائومی که هشت تومنه زمین تا آسمان فرق داره شما سا ...

اینا فقط سامسونگ باشه کوفت باشه میخرن ،انگار شرکت باباشون آنقدر تعصب دارن روش،بچه های برند سامسونگ آنقدر رو برند باباشون تعصب ندارن اینا دارن، شیایومی خیلی بهتره و امکانات خیلی بهتری نسبت به پولت بهت میده،همین دیروز یه کاربر a53شو که زمستون خریده بود و الکی داغ میکرد برد فروخت شیایومی نوت ۱۰پرو خرید، الکی چو انداختن شیایومی هنگ می‌کنه که مردم نخرن ،سامسونگ ها هم ممکنه داغ کنم یا هنگ،یکی هم چند روز پیش a13خریذه بود می‌گفت خاموش میشه خود به خود

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اینا فقط سامسونگ باشه کوفت باشه میخرن ،انگار شرکت باباشون آنقدر تعصب دارن روش،بچه های برند سامسونگ آ ...

دقیقاااااااا همینطوره یا باید بیاری کم کمش سه چهل تومن بدی سامسونگ خوب بگیری که اون دیگه فوق العاده‌س ولی واقعا تو این قیمت پول به سامسونگ دادن انگار رسماً تو آشغال انداختن پوله یکم منطقی تر و با تحقیق و اینا باید حرف زد نه اینکه فقط بگیم نههه الا و بلا سامسونگ

دقیقاااااااا همینطوره یا باید بیاری کم کمش سه چهل تومن بدی سامسونگ خوب بگیری که اون دیگه فوق العاده‌ ...

نه بابا من میگم خوب باشه. قبلا ایفون داشتم ده سال پیش ولی متنفرم از ایفون

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
بله ولی اون گوشی سامسونگ که هشت تومنه با اون گوشی شیائومی که هشت تومنه زمین تا آسمان فرق داره شما سا ...

اره سری اس خوبه سامسونگ.‌نمیدونم من تاحالا سری Aنداشتم دست این و اون دیدم آ هفتاد دوستم داره راضیه.ولی گرونه

اون نوت هشت بود الان دیگه نیست فکر کنم ولی پارسال هم نوت ده اس گرفتم الان فکر کنم هشت و نیم تومن هست ...

پس شیایومی‌ نوت ۱۰ پلاس. کیفیت دوربینش خوبه؟ شنیدم شیایومی خیلی سریع شارژ میکنه و دیر کم میکنه

اره سری اس خوبه سامسونگ.‌نمیدونم من تاحالا سری Aنداشتمدست این و تون دیدم آ هفتاد دوستم داره راضیه.ول ...

آ هفتاد الان نیست ولی هفتاد و دو سه هست اونم گرونه اون میتونه گوشیه خوبی باشه

آ هفتاد الان نیست ولی هفتاد و دو سه هست اونم گرونه اون میتونه گوشیه خوبی باشه

من اصلا از دلم نمیاد پول گوشی انقدر زیاد بدم🤣🤣 

پس شیایومی‌ نوت ۱۰ پلاس. کیفیت دوربینش خوبه؟ شنیدم شیایومی خیلی سریع شارژ میکنه و دیر کم میکنه

کیفیت دوربین از نظر من عالی من با گوشیم عکاسی میکنم و عالیه بنظرم خواستید چندتا نمونه‌ام میذارم