2777
2789
عنوان

حلیم با چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما وقتی افطار حلیم میدیم چیز دیگه ای درست نمی کنیم  پنیر سبزی و خرما و بامیه بعضی وقتا هم فرنی ...

حلیم ک خیلی ساده است!اصلا زحمتی نداره:/شما خیلی راحتیید

فکر کن ما چند شب پیش دعوت بودیم افطاری انواع شیرینی و شکلات و بامیه و خرما و .... شام هم چلو گوشت و زرشک پلو با مرغ سالاد و غیره..تازه چون جمعیت بسیار زیاد بود نتونستن مثل همیشه پذیرایی کنن فک کن فقط مهمونیشون نزدیک ۱۰ ،۱۵ میلیون هزینه اش شد ..

دفعه های قبل مثلا ب جز افطاری فسنجون وقرمه کباب کوبیده و جوجه وسالاد و ژله و ته چین و ایناست

مثلا خونه ما چلو گوشت، کباب جوجه و خورشت الو شوید پلو و زرشک پلو سالاد شیرازی و کاهو و اندونزی ...ما ژله نداشتیم چون یادمون رفت 😂😂😂مامانم همش غر زد ک این همه خرید کردم نیووردین جلو مهمون..افطاری هم انواع شیرینی و شکلات و حلیم و نون پنیر سبزی گردو...

اینم بگم مهمونیامون بزرگه در حالت عادی ۱۵ نفر در حالت فوق العاده ۷۰ تا ۱۰۰ نفر ...مهمونی چند روز پیش تقریبا ۶۰ نفری بودیم  

چقدر سخت آخه اونطوری که مهمونی کلی طول میکشه هلاک میشین  یعنی دوبار سفره پهن میکنین؟؟ تو تایم ...

نماز دعا چای خوش و بش..تلویزیون بحث های سیاسی 😂😂اره بابا دو بار سفره میندازیم.. البته دوروغ چرا پیش میاد تو خونه عادی خودمون همون حلیم رو بخوریم یا اشی چیزی و شام نخوریم حتی سحری رو ،ولی مهمون دو سفره ایه یا اگه سختمون باشه همون پذیرایی چای و خرما و زولبیا بامیه بعدش شام میکشیم!  

من شمالی هستم کلا هرجا افطاری میریم بعدش دیگه شام نمیدیم ک همون افطار غذا متنوع درست میکنن مثلا همز ...

میدونم عزیزم منم همین میگم منتهی ما مثل شما همه چیز رو باهم نمیاریم افطاری رو ک خوردیم نیم ساعت بعد شام میدیم که همون آبگوشت کوکو شامی کتلت یا غذای پلویی باشه منظورم از شام ب استارتر هم همینه

حلیم ک خیلی ساده است!اصلا زحمتی نداره:/شما خیلی راحتیید فکر کن ما چند شب پیش دعوت بودیم افطاری انوا ...

راستی دوستان این پیام من مبنی بر تجمل گرایی یا فخر فروشی نیس ..فقط در مورد فرهنگ مردم غرب نشینه :)و گرنه بعضی وقتها اینقد غذا اضافه میاد ک تا چند روز صاحبخونه غذا درست نمیکنه، چون آدم تا افطاری رو میخوره سنگین میشه ..ببخشید ...

من صرفا تعجب کردم از اینک برای شما خیلی راحت تره و خیلی بهتر مطمئنا، برای ما همون مهمونیه ک یه افطاری بهش اضافه شده..   

حلیم ک خیلی ساده است!اصلا زحمتی نداره:/شما خیلی راحتیید فکر کن ما چند شب پیش دعوت بودیم افطاری انوا ...

اره مال شماخیلی سنگینه اینجوری

من دیشب داشتم ب شوهرم میگفتم بیا یه کشک بادمجون بافلافل هم درست کنم کنارش میگفت نه داری الکی شلوغش میکنی

همون حلیم خودش همچین کم نیس هزینش و ....

کلااز افطار و تفریط خوشش نمیاد