2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم میدونه خواهرش چیه زیاد بهش رو نمیده 

ولی خواهرش هر موقع به مشگل بخوره میچسبه به شوهرم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ب من ربطی نداره همونطور ک رابطه من با خانواده م ب اون ربط نداره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

تنهایی بر ن حرف بزنن هم مشکلی ندارم 

چون مطمینم تو این دنیا من براش با همه فرق دارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهرمن عاشق خواهرش دیوانه وار دوسش داره یه بار اون طور که با خواهرش حرف میزنه بامن حرف نزده مت خیلی ...

شما اونطور که با خواهرش صحبت میکنه باهاش صحبت و رفتار کن حتی با محبت تر شاید همسرتم رفتارش با شما اونجور شد مجرده خواهرشوهرت؟

نه حساسیتی ندارم و کاریشون هم ندارم. اصلا چرا باید گیر بدم؟!!! خانوادش هستن ،همونطور که من خانواده دارم . حتی اگ موضوع پنهانی هم باشه بازم به من ربطی نداره قرار نیست همه اسرار یه خانواده رو همه بدونن چه عروس چه داماد 

به نکته خوبی اشاره کردی از حسش مطمعنی واسه همون حساس نیستی

اره مطمینم 

واینکه خواهراشم منو دوست دارن و بهم احترام میزارن مطمینم هیچوقت چیز بدی درباره من بینشون نیست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️