2777
2789
عنوان

روزه نمی گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 90 پست
عزیزم وقتی از کاری پشیمونی یعنی راه توبه ب روت باز شده،  غسل توبه کن،  تو این ماه عزیز خدا ...

انشاالله😭

التماس دعا عزیزم❤️

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آرش موسوی آرش موسوی...

ای لعنت بهت آرش موسوی با اون.... آخر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزمممم چقدر خوبه که پشیمونی توبه کن خدا میبخشه خدا دوست داره که به دلت انداخته

امیدوارم انشالله🤍🌱

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

صدبار اگر توبه شکستی باز آی 

آغوش خدا به سمت بنده هاش همیشه بازه . عبادتت رو انجام بده ان شالله که خدا از رحمانیت خودش ببخشه همه رو . اما دیگه به خودت و خدا قول بده نری سمت این چیزا . 🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
از موتوری سرکوچه گرفته میخوای چنددبه ام براتو بفرستن؟ اخه این چ سوالیه چه فرقی مزکنه الان!چرا پی یه ...

حالا خودش ناراحت نشد شما چرا عصبانی میشی خوبه گفتم فضولی نباشه😅

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
امیدوارم انشالله🤍🌱

ان شاءالله

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

توبه کن

من ی هفته بعدش رفتم کربلا و حاجتمم گرفتم

خدا بخشنده تر از این حرفاس

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
آره خدایا ببخشم😭😭

وقتى گفته نمازت قبول نيست منظور اين نيست كه نماز نخونى 

خواسته عمق فاجعه رو بفهميم و الا كه دليلى براى قطع نماز و روزه نميشه

برو نمازتو بخون و روزه تم بگير و به اغوش پر از رحمتش پناه ببر كه هيچ جايى به اندازه ى اغوش پر مهرش گرم و امن نيست

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
اسی اینارو که فرستادم بخون  ببین باید روزه بگیری و نماز بخونی توبه کن خدا بزرگه روحت که پاک بش ...

دستت درد نکنه عزیزم خیلی ممنونم

ممنون عزیزم  کاش هیچ وقت دیگه از خدا دور نشم جمله آخرت خیلی‌قشنگ‌بود

الهی آمین

فردا با این شماره 096400 تماس بگیرین حکم دقیقشو بگیرید.امشبم دوش بگیرید غسل کنید نیتتونم بگید خدایا هر غسلی گردنمه نیتشو میکنم..(اصطلاح عربیش= غسل ما فی الضمه) و روزتونو بگیرید.

به خودش توکل کن.

خدا دوستت دارف رفیق

و منو فرستاده اینو بهت بگم🌿