2777
2789
عنوان

نذر124هزارصلوات

1308 بازدید | 214 پست

دوستان دریغ نکنیدان شاالله تااخرماه رمضان ختم کنیم

دوستانتون تگ کنید

سلام دوستان ختم 124000صلوات 

اول بنیت سلامتی وتعجیل درفرج اقاامام زمان

برای ازدواج جوونهامون

برای بیمارانی که گوشه بیمارستان وخونه هستن

برای بچه دارشدن زن وشوهر

برای قبولی دردانشگاه ورشته ی خوب 

برای گره های کورزندگی

برای خونه دارشدن مستاجران

ازادی زندانیهای مالی

جورشدن جهیزیه 

عاشقابه عشقشون برسن

مالی که دزدی شده برگرده

عزیز ومحترم شدن درچشم همه

وهمه همه حاجات 

تقدیم میکنیم به 124هزارپیامبر و14معصوم وائمه عصمت کبری(۱۲امام)عصمت صغری(حضرت زینب .حضرت عباس.حضرت رقیه.حضرت علی اصغر.حضرت علی اکبر.حضرت معصومه و....)

چه بگویم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام ۲۰۰ مرتبه اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

اجرت با خدا عزیزم

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️