2777
2789
بادیان که کمک به باروری می کنه اما دخترزاییی میاره میخک هم پسرزایی می اره اماااااااااااااااا کندر والله برای تقویت حافظه هست
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتی من سزارینم بارداری قبلیم زود رفت تو شکمم اخه اصلا شکم اصدفه نداشتم همش هفت کیلو اصافه کردم میتی هزینه اش چه قدر میشه وعایا اینکه بلافاصله بعد زایمان باید بخورم اخه میگن بعد زایمان مهمه چیابخوری
هیچ نا امیدی به خودت راه نده.خدا جونم تو بی اندازه بی نیاز ومهربونی ازت میخوام از لطف بی کرانت به همه بدی یا الرحم الراحمین
سلام داروهای موجود در فروشگاه و کانال تل گرام من : داروی گرم : رفع مشکلات تخمدان 18 تومن گرده نخل : رفع مشکلات اسپرم و تخمدان 24 تومن پاکسازی رحم : پسرزایی 16 تومن تنظیم کننده » رفع کامل درد پری و تنظیم دقیق خونریزی 15 تومن کوچک کننده شکم پس از زایمان : 18 تومن اسفند مریم : برای رفع عفونت های واژینال 10 تومن داروی کیست تخمدان : 19 تومن پماد رفع درد عضلانی : 18 تومن کرم ضد چروک و سفت کننده : 18 تومن کرم ضد لک و تقویت کننده : 18 تومن پماد رفع چربی موضعی : 18
یه دونه باید بعد از زایمان بخوری اما چون طبع دارو گرمهههههههههه حتما باید بررسی کنی نی نی زردی نداشته باشه یا رفع بشه اگه هم داره بعد بخوری
میتی من سزارینم بارداری قبلیم زود رفت تو شکمم اخه اصلا شکم اصدفه نداشتم همش هفت کیلو اصافه کردم میتی هزینه اش چه قدر میشه وعایا اینکه بلافاصله بعد زایمان باید بخورم اخه میگن بعد زایمان مهمه چیابخوری
هیچ نا امیدی به خودت راه نده.خدا جونم تو بی اندازه بی نیاز ومهربونی ازت میخوام از لطف بی کرانت به همه بدی یا الرحم الراحمین
منون میتی جون چقدر طول میکشه برسه به دستم وچند بسته باید بخورم
سلام برای سقط چیزی ندارین؟
دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
یه دونه اگه یکی هم بخورین تاثیرش رو می بینین هر بسته مناسب دو هفته هست و هر بسته 18 تومن هست هزینه ی پست با خودمه خرید هر سه بسته یه بسته هم رایگان می زارم روش خوردنش هم اسون هست با اب قورت می دی
مزتی پس من بعد زایمانم پیامت میدم برامک بفرستی ان شالله که دخترم زردی نداشته باشه ممنون از راهنماییت
2790
2778
2791
2779
2792