2777
2789

سلام دوست عزیز 

کتاب محدودیت صفر یا هو اوپونو پونو رو بخون 

این لینک تل گرام هست 

https://t.me/safrroh

میتونی صوتیش رو دانلود کنی و بخونی 

خیلی میتونه به جذب خواسته ات کمک کنه 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام دوست عزیز  کتاب محدودیت صفر یا هو اوپونو پونو رو بخون  این لینک تل گرام هست&nbs ...

مرسی گلم ..محدودیت صفررو دارم فقط میگه متاسفم منوببخش و .‌‌. خاسته رو نمیگه انگار ... البته همشو نخوندم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم ..محدودیت صفررو دارم فقط میگه متاسفم منوببخش و .‌‌. خاسته رو نمیگه انگار ... البته همشو نخو ...

این کتاب به قدری برام جذاب بود چند بار خوندم 

خواسته ها یکی یکی ، برآورده میشه 

راستش من این ۴ عبارتو میگم ، در کنارش استغفار هم میکنم و از خدا کمک میخوام ، همینقدر بهت بگم تو این زمان کم ، آروم تر شدم ، تنش کمتر شده 

شما هم میتونی خواسته ات رو تو دلت از خدا بخوای

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
واقعا با خوندنش خواستت براورده شد؟؟ منم شروع کردم بخونمش

تازه شروع کردم به انجام تمرینات 

در کنار اون ۴ جمله ، استغفار هم زیاد میگم ، هم برای خودم و هم دیگران 

خواسته ی اصلیم هنوز نه ولی ، احساس میکنم تنش و بگو مگو کم شده ، مهر و محبت بیشتر شده ، خودم آروم تر شدم‌

تازه شروع کردم به انجام تمرینات  در کنار اون ۴ جمله ، استغفار هم زیاد میگم ، هم برای خودم و هم ...

اهان ب هرحال باانرژی مثبت میشه ب خاسته هم رسید ولی ماهاصبرمون کمه .‌.منم دارم‌میخونمش ..ممنونم ازت عزیزم

اهان ب هرحال باانرژی مثبت میشه ب خاسته هم رسید ولی ماهاصبرمون کمه .‌.منم دارم‌میخونمش ..ممنونم ازت ع ...

از خدا میخوام زودتر به خواسته تون برسید 🌹🤲