2777
2789
ادبیات نبض زندگی و آینه جامعه‌ست، غذای روحه😌

😂چیه بابا استعاره کوفت   استعاره مصرحه

نمدونم صدتاچیز دیگ 

- اوکی!  تو خوبی                                                              𝒂𝒎𝒐𝒓 :𝐌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂چیه بابا استعاره کوفت   استعاره مصرحه   نمدونم صدتاچیز دیگ

بله به چالش می‌کشه.

ادبیات هیچ قاعده همگانی و مشخصی نداره. تو آزاد هستی که برداشت ذهنی خودتو بیان کنی و هیچ کس نمیتونه بگه صد درصد درست با صد درصد غلطه.

اصلا زیبایی علوم انسانی همینه. جواب مشخصی⁦ وجود نداره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیلی مزون عروس دوست دارم😍 کار قشنگیه. بعنوان شغل دوم چطوره؟ درامدش خوبه؟ درگیریش چطور

وارد این شغل که بشین دیگه نیازی به شغل دوم نیست چون درآمدش عااالیه اما من بقیه شغلامو از روی علاقه انتخاب کردم....اول اینکه باید یخورده خیاطی بلد باشین چون مثلا یه لباس هست که عروس گیر میده آستین میخوام یا بند بنداز یا این قسمت باید اینجوری بشه یا باید سایز بشه بعد از پرو بعضیا فقط تن پوش اول میخوان که باید حداقل چندتا داشته باشین از لباس عروس باید خیییییلی سردربیارین میرین لباس عروس بخرید چندبار پوشیده شده میگن تن پوش اوله باید تشخیص بدین اگر حرفه ای باشید میفهمین...لباس برای تمیز شدن میره باید مثل همون روز اول سنگ بزنید بهش کلا کار سختی اما درآمدش خیییییلی بالاس

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی مزون عروس دوست دارم😍 کار قشنگیه. بعنوان شغل دوم چطوره؟ درامدش خوبه؟ درگیریش چطور

من طراح لباس عروس ساخت سفره عقد تاج دست گل خودم هستم خییلی سخته شده از ساعت 10 شب تا 7 صبح بیدار بودم روی لباس کار کردم لباس تن پوش یک داشتم عروسه نمیدونم چیکار کرده دامنشو نابود کرده دامنش دیییگه پیدا نکردم و کلی سختی تونستم خودشو درست کنم کاش از طول پاره شده بود از عرض که واقعا نمیشه کاریش کرد اصلا رعایت نمی‌کنند دیگه باید خسارت بگیرم تا بتونم یه چیزی هم خودم بزارم روش یه لباس دیگه سفارش بدم اون لباس هم بندازم یه گوشه تا بلکه یه زمان از تور دامنش گیر بیاد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ممنون که توضیح دادی برام😘😘. پس برای من وقتگیره.بچه کوچیک دارم

خواهش میکنم عزیزم....وقت گیر که خیییییلی وقت گیره ساعت 10 شب تا صبح روی یک لباس باید کار کنید از اونجا سریع برید مزون لباس تحویل بدین ظهر هم گل سفارش بدین یک غذا بتونید بخورید یانه 2 سریع برید تالار سفره بچینید تا 6 عصر طول میکشه دوازه یک شبم برید جمع کنید...خودم واقعا از جون در اومدم شاگرد هم قبول نمیکنم چون واقعا دردسره