2777
2789
عنوان

the voice رو میدیدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست
والله منم شنیدم فکر کنم این کارش در حمایت از ال جی بی تی ها بوده ولی من نپسندیدم 

اگه هدفش این بود دمش گرم ولی کارش زیاد جالب نبود. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
ندیده بودم تا حالا. بار اولم بود میدیدم تعجب کردم. 

همش برای همون حالتی که از بچگی تو ذهن همه فرو کردن این مرد اون زن 

باز از این احمقانه تر نیست که هر مردی استایل زنونه بزنه و برعکس میگن ترنسه خوبه بعضیا یک چیزی یاد گرفتن آدم باید درک کنه چه کاری از روی مد و فشن چه کاری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که هدف و فهمیدی و مقاومت میکنی در برابر  درکش🤣🤣

مقاومت نمیکنم

به نظر من لباسها و بعضی کار ها جنسیت دارن  و این خوب نیست ک بخوایم بگیم جنسیت ندارن

مثلا خودت حاضری با پسری ک لاک میزنه یا دامن میپوشه ازدواج کنی؟

این کاربری برای ۳نفره
اخر کدومشون اول شد  من قسمت اخر و ندیدم

امین.... همون پسر موبلنده. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
مقاومت نمیکنم به نظر من لباسها و بعسی کار ها جنسیت دارن  و این خوب نیست ک بخوایم بگیم جنسیت ند ...

چه ربطی داره 

چرا گوز به شقیقه ربط میدین

این کارها همه نماد داره و پشتش حرفه 

و میگم هیچی زن و مرد نداره 

اره اگر شوهرم کسی مثل کامیار باشه که با لاکش بخواد کلی حرف بزنه چراکه نه تا مرد بی خاصیتی که فقط از مرد بودن سیبیل داره

چه ربطی داره  چرا گوز به شقیقه ربط میدین این کارها همه نماد داره و پشتش حرفه  و میگم هی ...

ولی در کل بهتره به طرز فکر هم احترام بذاریمــ. یه چیزایی هست از ریشه باهاش بزرگ شدیم نمیتونیم تو مغزمون فرو کنیم. 

الان میگن امین همون که موهاش بلنده و ترنسه😂😂😂

حاجی من لاک رو بار اول بود دیدم برام تعجب داشت یه لحظه هم به این فکر نکردم هدفش اینه  گفتم دم کامیار گرم از هدفی که داشته 

چه ربطی داره  چرا گوز به شقیقه ربط میدین این کارها همه نماد داره و پشتش حرفه  و میگم هی ...

به نظر من داره

این کار ها حتی توی اروپا هم زیاد طرفدار نداره چه رسد به ایران

این کاربری برای ۳نفره
ولی در کل بهتره به طرز فکر هم احترام بذاریمــ. یه چیزایی هست از ریشه باهاش بزرگ شدیم نمیتونیم تو مغز ...

الان شما به طرز فکرش احترام گذاشتی؟۱۰ بار بدبختو کوبیدی که 

بعدم ما رباط نیستیم بهتره با پیشرفت علم و مد و دنیا ماهم پیشرفت کنیم 

نمیگم مردا لاک بزنن برن تو خیابون منظورم توی شو و برنامه هاست

الان شما به طرز فکرش احترام گذاشتی؟۱۰ بار بدبختو کوبیدی که  بعدم ما رباط نیستیم بهتره با پیشرف ...

کی کوبیدم من 😐😐😐اگه حرفی زدم از رو. نااگاهی بوده..