2777
2789
عنوان

مصرف مواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 113 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین شاید خشکی چشم داره 

چرا شبا میاد شبکاره؟ اکثر کسایی که شبکار میشن خشکی چشم میگیرن و چشماشون سرخ میشه

یه احتمال ذیگه ای هم مه داره شاید غلظت خون داره که گرمش میشه

شاید هم مشروب میخوره میاد 

بلاخره کشی که شیشه مصرف میکنه وسیله اش هم تو وسیله هاش میشه ایشالله که چیزی نیست

مگه سابقه مصرف داره؟

عزیزم این که بری سوال کنی و اونم وانمود کنه که نه چیزی نیست دستت رو چیزی نمیگیره.

اول برو داروخونه تست اعتیاد بگیر و بیا.با ادرارش تست کن .کامل برات میاره آیا معتاده یانه.دیگه معلوم میشه همه چی

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
چه جوری مطمعن بشم 

اگه فندک زیاد داشته باشه، انگشتاش بسوزه، بگرد ببین پایپ پیدا میکنی

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
همش میگه وای ادمی بود شیشه یا تریاک مصرف میکرد داغون بود و ظاهرش اینجوری بود من اگه مصرف میکردم این ...

میگفتی اولشه و بعد به مرور یکسالی بگذره بگو تابلو میشی.ولی تا اولشه پیگیرش باش .

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
ببین شاید خشکی چشم داره  چرا شبا میاد شبکاره؟ اکثر کسایی که شبکار میشن خشکی چشم میگیرن و چشماش ...

شب کار نیست معمولا هشت و نه خونه است  خشکی چشم نداره چون فقط بعضی وقتا اینجوری میشه گرم شدنش فرق داره با اینکه شی ی دفعه اینهمه داغ بشه بدنش

پرسیدم میگه از عوارض قرص سیدنا فیله  ولی میدونم اونو الکی خریده تا من متوجه نشم

ببین اینو هم راست میگه

به شوهر منم نمی افته گاهی که میندازه هم چشماش سرخ میشه هم بعد رابطه داغ میشه بدنش

ببین اینو هم راست میگه به شوهر منم نمی افته گاهی که میندازه هم چشماش سرخ میشه هم بعد رابطه داغ میشه ...

اخه این اصلا نتونست رابطه رو تموم کنه  بعدشم اومد خونه چشاش قرمز بود قرصم تو خونه بود بگم بیرون خورده