2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاوه بر اینا که گفتی گریه هم میکنم دلتنگی هم میکنم تنهایی هم میکشم و........ چند دقیقه پیش بچم اوم ...

وای عزیزم چرا

منم مشکل زیاد داشتم ولی اینطوری بیخیال خودت نباش

انقد ضعیف و شکننده نباش به خودت و بچت آسیب میزنی

منم الان با یه تلنگر گریم میگیره ولی خودمو کنترل میکنم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

منم نویسندگی رو خیلی دوست دارم. میدونی من اصلا همسرم نمیزاره کلاس،باشگاه و...برم،سرکار هم همین،خودش ...

اموزش دیدنش فرق میکنه من از دوره اقای عباسمنش استفاده میکنم.

تو خونه کار کنید شمع تراپی برای من خیلی خوبه  اما نتیجه بخش باید باشه خداروشکر خوب بوده برا خودمو اونای که انحام دادم 

حال خوب شمع تراپی نامه نگاری با فرشتگان. اموزش جذب
منم نویسندگی رو خیلی دوست دارم. میدونی من اصلا همسرم نمیزاره کلاس،باشگاه و...برم،سرکار هم همین،خودش ...

نویسندگی خیلی خوبه

حال خوب شمع تراپی نامه نگاری با فرشتگان. اموزش جذب
تو بد تری باو🫠

به هر کی میگم همینو میگه🤭😁😂😅

یه افسرده سرشناس توفامیل داریم اونم میگه وضعت داغونه

فکرشو بکن

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

وای عزیزم چرا منم مشکل زیاد داشتم ولی اینطوری بیخیال خودت نباش انقد ضعیف و شکننده نباش به خودت و ب ...

مشکلات زندگی تنهایی مریضی. و درد غصه

چی بگم مگه یه درد دارم فقط

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...
بیرونم نمیرم😑😑😑

☹️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

ن من بلوچم مادر زادی دوخت دوز بلدم 

تو شکم مامانت آموزش دیدی؟🥲🤣❤️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

مشکلات زندگی تنهایی مریضی. و درد غصه چی بگم مگه یه درد دارم فقط

مطمئن باش از من بدتر نیستی

ولی حتما برو بیرون کلاس کار یه سرگرمی اجباری

من خودم از بچگی میونه خوبی با بیرون رفتن نداشتم وگرنه الان هزار تا کار تراشیده بودم برا خودم