دل_شکسته_خسته مدیر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 عنوان چجوری مچ شوهرم بگیرم داره ی کارایی میکنه😐😕 | مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 28 پست گوشیش قفل نداره ولی روبیکاش داره. یک ثانیه هم از گوشیش جدا نمیشه حتی حموم هم میره میبره با خودش ولی جلوی من گوشی میزاره کنارالان من چجوری برم رو اکانت روبیکاش ک مخاطبینم واسش نیفته لطفا بگین "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍" 1402/01/08 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 کاملا تابلوعه جریان اگه میتونی جدا بشی پیگیر باش وگرنه خودتو بزن به اون راه تا پر رو نشده از جدا شدن میتونم جدا بشم ولی برای اون دادگاه باید دلیل اورد منم باید مدرک داشته باشم "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
خوشبختی5454 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 834 خودم ندارم روبیک اخه دو سه بار رفتم رو اکانت بقیه شماره های اونا اومدن واسم دیگه یادم رفت بپرسم شمار ... خب روبیکا نصب کن بروزش کن راحت مچش گرفته میشه دیگه
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 خب روبیکا نصب کن بروزش کن راحت مچش گرفته میشه دیگه حتما باید نصب کنم نمیخام با خط خودم روبیکا داشته باشم "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 واقعااا یعنی بارهاست ک دارم با همین روبیکا مچش و میگیرم حتی رفتم تا پای طلاق ولی چون دوسش دارم برگشت ... خیلی فساد توشه والا من نه تو گروهی هستم نه پروفایل خاصی دارم هی میبینم مردا پیام میدن،بلاک میکنمنمیدونم نظارت اونا دقیقا کجاست...حق طلاق داری؟ ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
emprator69 عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 376 از جدا شدن میتونم جدا بشم ولی برای اون دادگاه باید دلیل اورد منم باید مدرک داشته باشم قشنگ فکر کن چون من خودم مردم تابلوعه داره خیانت میکنه خودشم فقط تو روبیکا ست وارد روبیکاش شو اصلا فهمید که فهمید یکی دو روز دعوا میشه میدونه حواست بهش هست
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 خیلی فساد توشه والا من نه تو گروهی هستم نه پروفایل خاصی دارم هی میبینم مردا پیام میدن،بلاک میکنم نم ... واقعااا اره دارم ولی الکی ک نمیشه برم طلاق بگیرم بدون هیچ دلیلی واسه این "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 قشنگ فکر کن چون من خودم مردم تابلوعه داره خیانت میکنه خودشم فقط تو روبیکا ست وارد روبیکاش &nbs ... اخه یه حرفایی میزنه منو مقصر جلوه میده منم واسه همین میخام اول مدرک محکم داشته باشم قبلا بهش شک کردم بهش گفتم گوشیتو بده زد گوشیو شکوند منم گذاشتم رفتم ب هرکس میگفتم اینجوری بوده میگفت یه غلطی میکرد تو گوشیش الانم بباید مدرک داشته باشم تا بتونم کاری کنم "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
شیوا136 عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 17760 با خواهری برادری آشنایی امتحان کن بعد فقط 19 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 واقعااا اره دارم ولی الکی ک نمیشه برم طلاق بگیرم بدون هیچ دلیلی واسه این نه نمیگم خدایی نکرده جدا شومنظورم اینه حق با تو باشه زیاد جرات نمیکنه کاری کنه ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
خوشبختی5454 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 834 حتما باید نصب کنم نمیخام با خط خودم روبیکا داشته باشم عزیزم بنظرم پیگیر نشو پس 👌🏼
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 عزیزم بنظرم پیگیر نشو پس 👌🏼 چرا "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 با خواهری برادری آشنایی امتحان کن بعد اره اول میخام امتحان کنم اگ دیدم هیچ اتفاقی نیفتاد بعد برم رو اکانت اون "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
دل_شکسته_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 221 نه نمیگم خدایی نکرده جدا شو منظورم اینه حق با تو باشه زیاد جرات نمیکنه کاری کنه ایقدر پرووو که اگه همه بگن تو مقصری گردن نمیگیره بارها بخاطر همین حق طلاق افتادب غلط کردن ک دیگه اینکارارو نمیکنم اما فایده ای نداره دوباره شروع شده "مارا نیست منت این خلق دقل باز ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
sabamashreghi عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 637 یه خانومی هست کارش خیییلی درسته اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ برای خواهر من خیلی کارا کرد