2777
2789
عنوان

چجوری مچ شوهرم بگیرم داره ی کارایی میکنه😐😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 28 پست
کاملا تابلوعه جریان اگه میتونی جدا بشی پیگیر باش وگرنه خودتو بزن به اون راه تا پر رو نشده

از جدا شدن میتونم جدا بشم ولی برای اون دادگاه باید دلیل اورد منم باید مدرک داشته باشم

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااا یعنی بارهاست ک دارم با همین روبیکا مچش و میگیرم حتی رفتم تا پای طلاق ولی چون دوسش دارم برگشت ...

خیلی فساد توشه والا من نه تو گروهی هستم نه پروفایل خاصی دارم هی میبینم مردا پیام میدن،بلاک میکنم

نمیدونم نظارت اونا دقیقا کجاست.‌..

حق طلاق داری؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
از جدا شدن میتونم جدا بشم ولی برای اون دادگاه باید دلیل اورد منم باید مدرک داشته باشم

قشنگ فکر کن چون من خودم مردم تابلوعه داره خیانت میکنه  خودشم فقط تو روبیکا ست وارد روبیکاش  شو اصلا فهمید که فهمید یکی دو روز دعوا میشه میدونه حواست بهش هست 

خیلی فساد توشه والا من نه تو گروهی هستم نه پروفایل خاصی دارم هی میبینم مردا پیام میدن،بلاک میکنم نم ...

واقعااا 

اره دارم ولی الکی ک نمیشه برم طلاق بگیرم بدون هیچ دلیلی واسه این

قشنگ فکر کن چون من خودم مردم تابلوعه داره خیانت میکنه  خودشم فقط تو روبیکا ست وارد روبیکاش &nbs ...

اخه یه حرفایی میزنه منو مقصر جلوه میده منم واسه همین میخام اول مدرک محکم داشته باشم قبلا بهش شک کردم بهش گفتم گوشیتو بده زد گوشیو شکوند منم گذاشتم رفتم ب هرکس میگفتم اینجوری بوده میگفت یه غلطی میکرد تو گوشیش الانم بباید مدرک داشته باشم تا بتونم کاری کنم 

با خواهری برادری آشنایی امتحان کن بعد 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

واقعااا  اره دارم ولی الکی ک نمیشه برم طلاق بگیرم بدون هیچ دلیلی واسه این

نه نمیگم خدایی نکرده جدا شو

منظورم اینه حق با تو باشه زیاد جرات نمیکنه کاری کنه

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
نه نمیگم خدایی نکرده جدا شو منظورم اینه حق با تو باشه زیاد جرات نمیکنه کاری کنه

ایقدر پرووو که اگه همه بگن تو مقصری گردن نمیگیره بارها بخاطر همین حق طلاق افتادب غلط کردن ک دیگه اینکارارو نمیکنم اما فایده ای نداره دوباره شروع شده