2777
2789
عنوان

الان دقیقه درچه حالین و چکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست

من بالاخره تعطیل شدم 

و دیشب با همسرم تا صبح بیرون بودیم ساعت 6 اومدم خونه و طبیعتا تا الان خواب بودم و هیچ کاری هم نکردم و نمیکنم🫠😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مدرسه تا 13 تعطیل نیست

مدارس تعطیلن فقط مدرسه پسرم از پنجم تا دوازدهم کلاس گذاشتن براشون روزی ۶ ساعت حتی جمعه و پنج شنبه 

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
منم 26 هفته ام دراز کشیدم پسرم و میخوام بیدار کنم بریم صبونه بزنیم اگه بیدار نشد خودم میخورم چون واق ...

منم گرسنه ام باید برم گوشیمم ۱ درصد شارژ داره 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر و پسرت چند سالشونه  چقد خوبه دوتا یه چند تا بچه داشته باشی منم یه دخترم دارم و یه فندوق ت ...

خدا حفظشون کنه

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
12 هفته باردارم ناهار پختم خونه رو جارو زدم رو مبل نشستم دارم فک میکنم فردا ک برم سونو ان تی جنسیتش ...

از من میپرسی اصلا سوال نکن راجب جنسیت من کلا روانم بهم ریخته

کاش نمیگفت دعا کن حدسش درست باشه 

بچه اولته؟ 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ظلمی در حق بچه ها کردن 😕😕😕

نه عزیزم لطف کردن بهشون از تعطیلات و تفریح خودشون زدن و به بچه ها کمک کردن ،کلاسهای آمادگی آزمون تعیین مرکز گذاشتن براشون رایگان

از من میپرسی اصلا سوال نکن راجب جنسیت من کلا روانم بهم ریخته کاش نمیگفت دعا کن حدسش درست باشه  ...

ن بچه دوم بچه اولم پسره ولی چون خودم تک دخترم وخواهر ندارم و خیلی تنهام دوست دارم اینم پسر باشه که مثه خودم تنها نباشه

یه روز خوب میاد❤️
ن بچه دوم بچه اولم پسره ولی چون خودم تک دخترم وخواهر ندارم و خیلی تنهام دوست دارم اینم پسر باشه که م ...

هر چه از دوست رسد نیکوست ،انشالله تنش سالم باشه

نهاردارم این خودش کلیه😁خونه تمیزتمیزهست😍۱۴هفتمه دقیقا،همسروپسرم خوابن منتظرم همسرم بیدارشه چای دم کنه ونون داغ بخره.گشنمههههه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️