2777
2789
عنوان

بچه خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 20 پست
بچه ها وقتی بزرگ میشن برعکس میشه رفتارشون ولی حالا شماهم بجای گریه اعتماد بنفس بچه تو بالا ببر😑امید ...

نه اصلا،،میدونین ازچی ناراحتم ،،ازاینکه پسرم خودش شنیدکه عموش چی بهش گفته وقتی اومدیم خونه عصبانی بودگفتم چرااینجوری گفت مامان من وقتی چیزی میگن همش به حرفاشون فکرمیکنم عصبانی میشم ؛جیگرم اتیش گرفت اینوکه گفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون میتونید یاد بدین بهش‌

ولی جلوی خود بچه اتون نگید یا فشاری بهش نیارید که صحبت کنه

چون اگه جلوش بگین ، دارین تایید میکنید که خجالتیه و حتی ممکنه لج کنه

به روش های غیرمستقیم باید بگین

🩵🪸

الانم شوهرم همینوگفت ،،گفت زنگ میزنم کلی حرف بهشون میزنم ببینم پسرمن خوبه یابچه اوناکه مث ادم بزرگ د ...

اگر شما حساسیت نشون بدین بچه تون هم حساس میشه حرف بقیه براش و یه جورایی بدتر میشه اوضاع.

الان به شوهرت بگو زنگ نزنه اگر یه بار دیگه تو جمع گفتن همونجا برگردین خیلی اروم و باشخصیت و محکم  جوابشونو بدین تا دیگه جرات نکنن چیزی بگن.بگین خداروشکر تربیت بچه مون درسته و ما مشکلی نداریم و بخاطر داشتن همچین پسره مودب و با شخصیتی افتخار میکنیم.پیش بچه تون بگین تا اونم اعتماد به نفس پیدا کنه..

الان زنگ بزنین جز کدورت فایده ای نداره 

در مورد سلام ندادنش هم کم کم تو تنهایی بهش بگین دوس داریم وقتی یکی از فامیلا یا اشناها رو میبینیم تو هم سلام بدی سرتو بالا بگیری.بهش بگین امتحان کن ببین چقد حس خوبیه .ما هم برات جایزه یا خوراکی که دوس داری میخریم اگر اینکارو کنی.

یاشاسین آذربایجان💓✌

اگر شما حساسیت نشون بدین بچه تون هم حساس میشه حرف بقیه براش و یه جورایی بدتر میشه اوضاع. الان به شو ...

ارع اتفاقاگفتم زنگ نزن که قضیه بدترکش پیدامیکنه ولی وقتی خونشون بودیم رودرروحرفمونومیزنیم ،،

درموردسلامشم دازم خیلی رومخش کارمیکمم باجایزه وشهربازی واین چیزاولی راضی نیست