2777
2789

سلام

منم باغ بودم تازه رسیدم خونه.... هم خستم هم خابم نمیبره

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
من عمدا تا صبح بیدار میمونم که کل روز رو بخوابم نفهمم کی شب میشه

چرا؟ 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون تنهام و شوهرم تا آخر تعطیلات ماموریته منم تنهام تو این شهر. کل روز از تنهایی دیونه میشم بهتره بخ ...

انشا.. هر چه زودتر برگردد     ولی خب روزها خودتو سگرم کن حالا با ورزش یا کلاس موسیقی. یا هر چی که دوست داری

انشا.. هر چه زودتر برگردد     ولی خب روزها خودتو سگرم کن حالا با ورزش یا کلاس موسیقی. ...

فدات شم کجا بازه الان؟ غیر از تعطیلات عید باشه کلاس یوگا میرفتم اونم هفته ای دو جلسه ۴۵ دقیقه ای!!! در کل هم تنهام هم این تنهایی بی اراده ام کرده. غریب بودن تو این شهر و هیچ دوست و فامیل نداشتن بدترم کرده. شوهرم باشه هم شبها میبینمش فقط

فدات شم کجا بازه الان؟ غیر از تعطیلات عید باشه کلاس یوگا میرفتم اونم هفته ای دو جلسه ۴۵ دقیقه ای!!! ...

خب چن وقته تو این شهری..... به نظرم یه دوست خوب از تو باشگاه که میری یا همسایه برا خودت پیدا کن.... چون واقعا تنهایی واقعا سخته و عذاب آور 

خب چن وقته تو این شهری..... به نظرم یه دوست خوب از تو باشگاه که میری یا همسایه ...

یکسال و نیم. میدونی سخت اعتماد میکنم. یه خانمی تو باشگاه با هم آشنا شدیم بعد از باشگاه اصرار که بیا شوهرم اومده دنبالم میرسونیمت. تو راه شوهره از آینه نگاههای بدی میکرد و سوال های شخصی میکرد. پیاده شدم به بهونه خرید از مغازه...کلا برونگرا نیستم متاسفانه

یکسال و نیم. میدونی سخت اعتماد میکنم. یه خانمی تو باشگاه با هم آشنا شدیم بعد از باشگاه اصرار که بیا ...

واقعا 

هنوز نشناخته و..... هیزگی می‌کردجلو خانمش.... واقعا متاسفم که این دوره زمونه اینجوری شده... 

راسی خانمش حرفی نزد بهش... چیزی نگفت

واقعا  هنوز نشناخته و..... هیزگی می‌کردجلو خانمش.... واقعا متاسفم که این دوره زمونه اینجوری شد ...

چرا میفهمید ولی خیلی تعجب کردم چرا دخالتی نمیکنه تو بحث. مثلا بحث رو عوض کنه یا هرچی. تازه شوهره اصرار مبکرد بریم بستنی بخوریم!!! چندشم شد از هر دوشون. اصلا دلم نمیخاست خونمون رو یاد بگیرن به بهونه خرید پیاده شدم. متاسفانه دوست خانم هم دیگه نمیتونم اعتماد کنم