سلام دوستان نمیدونم زدن این تاپیک درست هست یانه ولی خب اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم چون نمیدونستم به کی بگم .....
ما عقد هستیم و چند وقت که تعطیلی هست خونه ماهست ماچند شب معاشقه داریم ولی خب هم به دلیل ماه رمضون وهم به دلیل مهمون بودن خودش تخلیه نمیکنه که غسل براش واجب نشه الان دل درد و درد ال .ت گرفته کسی میدونه درمانش چیه ومن باید چی کار کنم دوری کنم ازش یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب رابطمون میوفته بعد افطار که سحرش باید روزه گرفت ونمیشه خونه مردم ساعت۲رفت حموم
فکر کنم میشه تیمم بدل از غسل کنید وروزه بگیرید و صبح حموم برید
بپرسید حتما از دفتر مرجعتون
چون من اینو یبار شنیدم ووقتی شرایط حموم رفتن نداره اصلا میشه اینکارو کرد
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️