2777
2789
عنوان

مشکل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 30 پست
بگو ارضا بشه بعدش تو دسشویی غسل کنه . چندین بار دسشویی غسل کردیم البته ما بعد عروسی تو مهمونی که غس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

طرف بره دسشویی و بعد با موهای خیس برگرده و آب از رو موهاش و دماغش بچکه ، بعد هیچکی نمیفهمه واقعا؟!

اتفاقا فهمیدن ولی به روتون نیوردن گلم 😂😂😂

خب رابطمون میوفته بعد افطار که سحرش باید روزه گرفت ونمیشه خونه مردم ساعت۲رفت حموم

بعد از سحر قبل از نماز صبح بره دوش بگیره

مسلمونیم وقتی روزه و نماز رو رعایت میکنیم این چیزا رو هم باید رعایت کنیم

ما هم این دوران رو گذروندیم 

وقتی تخلیه نمیشه خیلی عوارض داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂 طرف بره دسشویی و بعد با موهای خیس برگرده و آب از رو موهاش و دماغش بچکه ، بعد هیچکی ...

وقتی همه خوابن یه حوله کوچیک بزارن زیر لباسشون برن دستشویی غسل کنن برگردن

😂😂😂😂😂😂😂😂 طرف بره دسشویی و بعد با موهای خیس برگرده و آب از رو موهاش و دماغش بچکه ، بعد هیچکی ...

موی مردا که اونقد زیاد نیس تا صبح خشک نشه .منم موهام زیر روسری مشخص نیس

خب رابطمون میوفته بعد افطار که سحرش باید روزه گرفت ونمیشه خونه مردم ساعت۲رفت حموم

فکر کنم میشه تیمم بدل از غسل کنید وروزه بگیرید و صبح حموم برید 

بپرسید حتما از دفتر مرجعتون 

چون من اینو یبار شنیدم ووقتی شرایط حموم رفتن نداره اصلا میشه اینکارو کرد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وقتی همه خوابن یه حوله کوچیک بزارن زیر لباسشون برن دستشویی غسل کنن برگردن

عزیزم مردا بالمس ومالش ارضا میشن؟ چون من گفتم راه حلش چیه اشاره به رابطه کامل کرد مگه نمیتونن بدون رابطه کامل ارضا شن؟