2777
2789
سلام عزیزم خوبه فقط نتیجه ۸۰ و درصدی گرفتم مثلا من انتطار داشتم زاویه فکم آنچنانی معلوم شه شده نه در ا ...

سلام عزیزم من پری روز رفتم انجام داذم الان لب پایینم موقع خندیدن وحرفزدن حالت کج پیدا مبکنه شمام اینجوری شدین یانه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها منم دیروز صبح انجام دادم ساکشن غبغب و عمل بوکال فت رو همزمان.. با بوکال مشکل خاصی ندارم ولی گردنم به شدت درد میکنه ، گن خیلی خیلی اذیت کنندست .. نظراتتون رو خوندم به من حرفی از کمپرس نزد ولی گفت روزی ۵بار باز میکنی ماساژ میدی میبندی ..

۲هفته اول ۲۴ ساعت باید ببندی ، ۲هفته دوم ۱۲ ساعت 

بعدشم دیگه نیازی به گن نیست ..

فکر اینکه من دوباره عمل ترمیمی کنم منو میکشه ، به نظرتون طولانی مدت ماساژ بدم این مشکل غده غده شدنه زیرچونه حل میشه؟؟؟

آخ منم ۵۰ روز شده الان اما زیر چونم هنوز هست،سفت نیست اما مونده،چکار کنم

سلام گلم

برا من یطرفش صاف صاف شد

یطرفش یکمش مونده

نامتقارن شده

بهم گفت باید لیزر کنم اون طرفی ورم داره ولی فعلا موندم

سلام گلم برا من یطرفش صاف صاف شد یطرفش یکمش مونده نامتقارن شده بهم گفت باید لیزر کنم اون طرفی ور ...

مال من نامتقارن نیست اما نصف غبغبم هست

میرع؟ 

لیرز میگن دو سال تاثیر داره فقط

مال من نامتقارن نیست اما نصف غبغبم هست میرع؟  لیرز میگن دو سال تاثیر داره فقط

من اطلاعاتی درمورد لیزر ندارم..ینی بازم همینجوری میشه؟

اره ماساژش بده

منم اولش مشخص نبود نامتقارنه بعد از چند ماه مشخص شد

اصلا ولی مواظبت بعدش و گن بستن واقعا اذییت کنندست تحمل میخواد

سلام عزیزم شما ساکشن واسه غبغب تون تنگی گن چقدر بود من به حدی گنم تنگه که به شدت گلودردم مث سرماخوردگی حتی قرص و غذا هم به زور میره پایین این طبیعیه؟

سلام من رفع غبغب در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش آقای دکتر میلاد گندمی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️