2777
2789
عنوان

از بین بردن خط اخم یا خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 22 پست
ماندگار نیست

خب قرارم نیست ماندگار باشه کلا هیچ روش دائمی وجود نداره و ضمن اینکه  هربار که ژل بزنی ماندگاریش نسبت به قبل بیشتر میشه 

اگه دنبال روش دائمی هستی که دیگه باید باخط های صورتت کنار بیای

🍒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تزریق ژل داشتین عوارض نداره؟ 

آره، خط لبخند و اخم زدم خیلی راضی و خوشحال😌

اولین باری که زدم خط لبخندم جاش خیلی خارش داشت و پوست پوست شد(یا ژل نامرغوب بوده یا کار دکتر ایراد داشت یا پوست من خیلی خشک بود) 

ولی تو تزریقای بعدی مشکل خاصی نبوده

ژل معجزه ی خداست🤭

🍒

منم دو سه بار بوتاکس کردم آخرش هیچی

برا لب انجام ندادی؟

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
آره، خط لبخند و اخم زدم خیلی راضی و خوشحال😌 اولین باری که زدم خط لبخندم جاش خیلی خارش داشت و پوست ...

سلام عزیزم اگر تهرانی میگی کجا ژل خط خنده و پیشونی رو میزنی که راضی هستی و هزینه اش و چه مارکی

الانسه رو شنیدم خوبه ولی گرونه😑

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...