2777
2789

نه کسی عاشقم نشده اما شده با چند نفر همزمان چت کنم ولی من هیچوقت وابسته نمیشم و هدفم عشق و اینا نیست 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تاحالا همچین سعادتی نصیبم نشده

خیلی سعی کردم خودمو بی خیال نشون بدم خیلی سعی کردم خوشحال باشم  تلاش کنم و زندگیمو از نو بسازم اما سرنوشت از من قوی تره  دنیا ی جایی یقتو میگیره انگار محکومی به شکست انگار باید زجر بکشی من نتونستم از سرنوشتم فرار کنم نتونستم باید تاوان اشتباهات پدرو مادرمو بدم عمرو جوونیم رفت با دستای خودم آرزوهامو چال کردم باید با بدبختی خودم کنار بیام دیگه فرار فایده ای نداره زندگیم از اونجایی دارک میشه که تو اوج جوونیم منتظر  روزی باشم که بمیرم   این اون زندگی که من میخواستم نبود باشه تو بردی
نه کسی عاشقم نشده اما شده با چند نفر همزمان چت کنم ولی من هیچوقت وابسته نمیشم و هدفم عشق و اینا نیست ...

اما متاسفانه دوتاشون در حد جنون عاشقم شدن و من نمیدونم چه غلطی کنم حالم خیلی بده

میگن اگه بین انتخاب دو نفر موندی، حتما دومی رو انتخاب کن چون اگه اولی رو دوست داشتی، چشمت به دومی نمیفتاد

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
میگن اگه بین انتخاب دو نفر موندی، حتما دومی رو انتخاب کن چون اگه اولی رو دوست داشتی، چشمت به دومی نم ...

اولیه ولم نمیکنه هر رفتاری هم از خودم نشون دادم بازم ولم نکرد و حتی داره برنامه میچینه برای خواستگاری هم دلم باهاش هست هم نیست اما دومی انقدر حالمو خوب میکنه که خودم خودمو فراموش میکنم 

اما متاسفانه دوتاشون در حد جنون عاشقم شدن و من نمیدونم چه غلطی کنم حالم خیلی بده

به خودت فکر کن ببین کدوم برا تو بهتره کدومشون ملاک هاتو داره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اولیه ولم نمیکنه هر رفتاری هم از خودم نشون دادم بازم ولم نکرد و حتی داره برنامه میچینه برای خواستگار ...

من جات بودم با عقلم انتخاب میکردم. اونی که خوش اخلاقتره و شرایطش مناسبتره رو انتخاب میکردم. از طرفی هم تا وقتی به کسی تعهدی نداری و باهاش رسمی نیستی، لازم نیست انتخاب کنی.

هر موقع جفتشون رسمی اومدن خواستگاری بینشون انتخاب کن. 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم