فاطمهگلی76 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 عنوان اگه بگم میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست ک بره پیوی یه پسر ازش برام ویس بگیره انجام میده؟؟؟؟؟ یعنی ب یه پسر دیگه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/01/07 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 من غمم نی داستان چیه؟ یکی دوست دارم چند ماه چند وقت دیگه میشه ی سال.. میخوام صداشو داشته باشم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
لیموترش0عسلی عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 17037 چه عنوانی زدی نمیدونم چطور خودمو رسوندم🤦♀️ چقدر منحرفیدمن وارد تاپیک شدم کامنتا رو دیدم بعد رفتم ببینم اصلا عنوان چی بود🙄
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 چه عنوانی زدی نمیدونم چطور خودمو رسوندم🤦♀️ 😂😂 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mmh4881 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 694 یکی دوست دارم چند ماه چند وقت دیگه میشه ی سال.. میخوام صداشو داشته باشم من واسطه بشم؟بگم از طرف تو اومدم؟یا نه مخفی باشه
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 اره خب ایدی اینستاتو شخصی بهم بده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 من واسطه بشم؟ بگم از طرف تو اومدم؟ یا نه مخفی باشه نه مخفی میخوام مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)