2777
2789

دوستان بيايد دست جمعى براى فرج امام زمان عج دعا كنيم

ان شاالله فرج و گشايش در زندگى خودتون هم اتفاق ميافته. 

امام زمان عج فرمودن براى فرج ما بسيار دعا كنيد كه فرج شما در فرج ماست. اجرتون با صاحب الزمان عج

يااباصالح ادركنى يااباصالح اغثنى

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@خوشگل_خانم2000     @aban65     @khyarshor72     سلام دو ...

عزيزم ماه رمضانه اين كانال توي ايتا رايگان مطابق مشكلتون بهتون ذكر ميگن ان شاءالله حاجت روا بشين هر مشكلي كه دارين بهشون بگين رايگان ذكر معرفي ميكنن
@ya_heydar112

آمين شود هر 
آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فعلا 50 تا تموم کردم دوباره میفرستم. ان شاالله

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
@anare_soorati     عزيزم  اگه براتون امكان داره شركت كنيد دوستاتون هم صدا كنيد&nb ...

عزيزم الهي به زودى حاجتروا باشي 

فعلا ٥٠ تا 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

دوستان عزيز تو تاپيك زياد پيام تشكر نميذارم كه شمردن ذكرها راحت تر باشه. پيشاپيش از همگى تشكر ميكنم اجرتون با صاحب ذكر.  

۴۰۰تا  انشالله که حاجت روا باشید فقط عزیزم صلوات حضرت فاطمه تموم شد ؟

نه عزيزم 

تاپيك ختم صلوات خاصه حضرت زهرا س @anare_soorati تا هفتم ماه مبارك رمضان هست.