2777
2789
میشه خصوصیات منم بگی

ادم‌ خجالتی هستی در عین حال مودب ولی اگه طرف مقابلت بهت احترام بزاره احترام قائل میشی اگه نزاره بی محلی میکنی بسیار خاکی هستی و دوس داری درد دلت با یه کسی درمیون بزاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش با این ازدواج نمیکنی پسر خوبی هس ولی باب دل تو نیس 

اعووو حله دیگ

ولی ۴ ماه زیاده🤣🤣

خب بنظرت تو این چهار ماه اون رفیقی ک منو ب اون ترجیح داد رابطمون چی میشه میتونی بگی؟؟

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
ببخشید منو مسعود (رلم نی کراشمه)  دعوای بدی باهم کردیم به نظرتون دوباره میاد سمتم؟

اره میاد ولی مغرور مباش اشتباه از طرف هر دوتاتون هس ولی اون پیش قدم میشه و تو هم میبخشیش

وضعیت کاری همسرم امسال بهتر میشه؟

بستگی به خودش داره ولی روزی شوهرت یه اصطلاحی هس میگن گنجیشک روزی هس یعنی به اندازه گنجیشک روزی درمیاره ولی شکر گزار باشید و مایوس نباشید