2777
2789
بکش من بجتی دندون پزشک میگم دوباره پر کنی قبل ۱ سال میشکنع دوباره

ای وای 

از جراحی میترسم اخه نمیدونم چیه 

پس به نظرت حتی درست هم کنم ممکنه باز بشکنه 

دندون اسیاب هست اون ته 

جراحی لثه رو میشکافن 😥؟

نپرسیدم جراحی چیکار میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من چه که درک نمیکنی درک نکن

ماشالله چه قدر هم با ادب و تربیتی

مثلا دانشجوی دندانپزشکی هم هستی

واقعا متاسفم برای جامعه ای که تو توش پزشکی

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

سلام خانوم  من هنوز تجربه و علم کافی رو ندارم که بتونم نظر بدم شرمنده🙏

خواهش میکنم موفق باشید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

کاربر اقا تو سایت برای چی هست اصلا درک نمیکنم

گلم خودتو ناراحت نکن ، الان همه میریزن سرت

به غیر از اعصاب خوردی چیزی دیگه ای نداره

تازه طرفداریشو هم میکنن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مبارکت باشع عزیزم عشقتون پایدار

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
سلام یه سوال دارم  دندونی که قبلا پر کردم  شکست توی بارداری و دوباره خالی شد  الان ...

روکش نداشت؟

دندون منم چندسال پیش پرکردم تیکه دندون خودم شکست نه اون قسمتی که پرکرده بودم،بعد رفتم روکش زد

سلام یه سوال دارم  دندونی که قبلا پر کردم  شکست توی بارداری و دوباره خالی شد  الان ...

اگه بارداری نباید دست بزنن 

اگه هم بارار نیستی برو دکتر باتجربه ترببین نظراون چیه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بخدا صد بار گفتم نمیخوام بعدشم اگ‌ یه شاخه گل می‌گرفت ذوق میکردم سر اون گذاشت رفت

کسی که واقعا از ته دل بخوادت و دوست داشته باشه هرکاری میکنه واسه خوشحال کردنت 

من ی مدت دستش خالی اصلا یه درصد هم فکرش نمیکردم بتونه بگیره حتی ی کادو کوچیک دیروز خیلی سوپرایز شدم گفت تموم تلاشم کردم خوشحالت کنم