2821
2789
عنوان

وکالت ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 7742 بازدید | 32 پست

*منابع وکالت*

🛑توجه این منابع تنها منابع پیشنهادی و تایید شده هستند نه  تنها منابع موجود تایید شده.

🔵 *منابع آزمون کانون وکلا دادگستری :*

💟 *حقوق مدنی :*

نظم کاتوزیان یا کتاب فرهاد بیات به انتخاب خود + کتاب تست دکتر قربانی

*💟آیین دادرسی مدنی :*

سه جلد شمس + کتاب تست کمالوند یا عمروانی یا اِلسان یا ساده ساز فرحناکیان به انتخاب خود

*💟حقوق تجارت :*

دو جلد رشیدی نسب + کتاب تست نیلوفر حسینی یا ساده ساز فرحناکیان

*💟اصول فقه :*

دو جلدی سمیرا محمدی یا سه جلدی قافی + تست سمیرا محمدی و شب خیز

*💟حقوق جرا :*

شرح آزمونی احمد غفوری چاپ جدید + تست جزا احمد غفوری

*💟آیین دادرسی کیفری :*

دو جلدی خالقی یا کتاب احمد غفوری به انتخاب خودت + تست احمد غفوری

*💟قانون اساسی:*

قانون اساسی  همراه بانظرات تفسیری ومشورتی شورای نگهبان

*منابع وکالت*

🛑توجه این منابع تنها منابع پیشنهادی و تایید شده هستند نه  تنها منابع موجود تایید شده.

🔵 *منابع آزمون مرکز وکلا قوه قضاییه :*

💟 *حقوق مدنی :*

نظم کاتوزیان یا کتاب فرهاد بیات به انتخاب خود + کتاب تست دکتر قربانی

*💟آیین دادرسی مدنی :*

سه جلد شمس + کتاب تست کمالوند یا عمروانی یا اِلسان یا ساده ساز فرحناکیان به انتخاب خود

*💟حقوق تجارت :*

دو جلد رشیدی نسب + کتاب تست نیلوفر حسینی یا ساده ساز فرحناکیان

*💟متون فقه :*

تحریر الوسیله

*💟حقوق جرا :*

شرح آزمونی احمد غفوری چاپ جدید + تست جزا احمد غفوری

*💟آیین دادرسی کیفری :*

دو جلدی خالقی یا کتاب احمد غفوری به انتخاب خودت + تست احمد غفوری

*💟قانون اساسی:*

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران  همراه بانظرات تفسیری ومشورتی شورای نگهبان

*💟حقوق ثبت:*

حقوق ثبت از محمد شعبانی و میثم عبداللهی.

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

♻️منابع مطالعاتی پیشنهادی مرکز وکلا ۱۴۰۱🍃🍃

📚حقوق مدنی _جزوه شهبازی یا کتاب توکلی یا بیات

تست_ از قربانی یا شهبازی یا جرعه نوش

تدریس_شهبازی یا شعبانی یا توکلی

📚تجارت _جزوه رشیدی نسب یا مختصر تجارت توکلی

تست_ از قربانی یا فرحناکیان یا حسینی

تدریس_رشیدی نسب یا معتمدی یا کمیجانی

📚دادرسی مدنی_دادرسی مدنی از توکلی

تست _از عمروانی یا السان

تدریس_توکلی یا سیدجعفری یا عبدغیور

📚دادرسی کیفری_ از ساولانی یا غفوری

تست_ازغفوری

تدریس _غفوری یا نوبهاری طهرانی

📚جزا_ از شرح آزمونی غفوری یا کامفر یا ساولانی

تست _غفوری

تدریس_غفوری یا نوبهاری طهرانی یا ساولانی

اساسی_نص قانون و کتاب اساسی از رئیسی

متون فقه_ سینجلی یا شبخیز یا ترجمه از تحریرالوسیله بخش وکالت قضاوت شهادت ایمان اقرار

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم.شما تازه قبول شدید؟

من کاراموز کارشناس رسمی راه و ساختمانم ورودی ۹۹ 

فقط بگم با بچه ی کوچیک پاره شدم

منم فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم 

فوق لیسانسم 

ولی باید خیلی زمان بگذاری با انگیزه ی بالا 

و اینکه پروسه ش زمانبره ما اسفند ۹۸ دقیقا ثبت نام ازمون کردیم 

و همچنان کاراموزیم 

موفق باشی

برام جالبه میگن هیچکدوم از اینا منابع وکالت نیست اگر نیست پس چرا اساتید دارن میگن بخونید

*منابع وکالت* 🛑توجه این منابع تنها منابع پیشنهادی و تایید شده هستند نه  تنها منابع موجود ت ...

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردی.میتونم بپرسم منایع رو از کجا دارید؟

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردی.میتونم بپرسم منایع رو از کجا دارید؟

گروه وکلا تو تل سرچ کنید عضو شید اساتید منابع ازمونارو معرفی میکنند پی دی اف میزارن و ویدیو کال تدریس..

منم الان کارآموز هستم ولی با آیین نامه جدید واقعا در سختی و مشقت هستیم پر از استرس و نگرانی و بلاتکل ...

سلام دوست عزیز آیین نامه جدیدآزمون وکالت می شه برام توضیح بدی وهمچنین ازتعدادنفرات قبول شده وهمچنین درصدهای که باید درآزمون بزنیم چقدر باید باشد یا چند درصد باید باشد

سلام دوست عزیز آیین نامه جدیدآزمون وکالت می شه برام توضیح بدی وهمچنین ازتعدادنفرات قبول شده وهمچنین ...

قبلا برای وکالت آزمون ورودی بود و در نهایت پایان کارآموزی آزمون اختبار بود، ما ۳۰ تیر سال گذشته آزمون ورودی دادیم زمان زیادی طول کشید تا نتیجه بیاد بعد ۵۰ ساعت کلاس حضوری داشتیم بعد امتحان سختی در احد اختبار که ۳۰ تیر امسال دادیم و منتطر جواب آزمون تا وارد مرحله ۸ ماهه بعد بشیم مرحله دادگاه ، در پایان باز هم آزمون تا بتونیم وارد مرحله بعد بشیم تحت نظر  وکیل سرپرست کار کنیم تا دوباره آزمون اختبار هر مرحله رو رد بشی کانون شما رو حذف می کنه اما شنید مرکز وکلا خیلی بهتر هست

♻️منابع مطالعاتی پیشنهادی مرکز وکلا ۱۴۰۱🍃🍃 📚حقوق مدنی _جزوه شهبازی یا کتاب توکلی یا بیات تست_ ا ...

سلام عزیزم قبول شدید شما؟؟ 

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
قبلا برای وکالت آزمون ورودی بود و در نهایت پایان کارآموزی آزمون اختبار بود، ما ۳۰ تیر سال گذشته آزمو ...

ببخشید مرکز وکلا حقوق بگیره ماهانه و ثابت قوه قضاییه هس ؟ یا درامدش بستگی به پرونده هاش داره

ببخشید مرکز وکلا حقوق بگیره ماهانه و ثابت قوه قضاییه هس ؟ یا درامدش بستگی به پرونده هاش داره

ببینید برای اینکه کسی وکیل باشه یا باید از طریق کانون وکلا امتحان بده یا از طریق مرکز وکلا، قبولی مرکز وکلا راحت تر هست اما اعتبار کانون بیشتره، درآمد هر وکیل به پرونده‌ هایی بستگی داره که از طریق موکل می گیره وکلای مشهور پرونده های میلیاردی می گیرن، بقیه هم درآمدشون خوبه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز