2789

من، یکم کار داشتم اونارو انجام دادم غذا اینا درس کردم دیدم دیگه دیر شده بخوابم برا سحری خاب میمونم برا همون بیدار موندم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نوش جان. چقد عکس پروفتیلت ، اسم پروفایلت، کپشن بیوت همچیت خوب و شاده 

ممنونم عزیزم ❤️ مرسی از نگاهت 😘💞بهترین ها سهم قلب مهربونت

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ممنونم از کجایید چندسالتونه پسر دارید؟ خدا براتون نگهداره

از شمالِ زیبا 🥰😍

۲۸سالمه دوتا پسر دارم یکی۱۲یکی5💞

قوربونت عزیز دلم خدا حافظِ عزیزات باشه انشالله

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

از شمالِ زیبا 🥰😍 ۲۸سالمه دوتا پسر دارم یکی۱۲یکی5💞 قوربونت عزیز دلم خدا حافظِ عزیزات باشه انشالل ...

کجای شمال گیلان یا مازندران؟ الهی عزیزم چقد زود ازدواج کردین پس، خدا براتون حفظ کنه گل پسراتو، ممنونم از دعای خیرتون انشاالله، عزیزای شما رم همچنین

کجای شمال گیلان یا مازندران؟ الهی عزیزم چقد زود ازدواج کردین پس، خدا براتون حفظ کنه گل پسراتو، ...

گرگان 😂

اره ۱۴سالم بود ازدواج کردم و ۱۶سالگیم پسرم بغلم بود الان همه فکر میکنن خواهر برادریم ماشاالله 😍

گرگان 😂 اره ۱۴سالم بود ازدواج کردم و ۱۶سالگیم پسرم بغلم بود الان همه فکر میکنن خواهر برادریم ماشاا ...

اخی عزیزم، منم تقریبا همسن شمام ولی بچه ندارم تازه ازدواج کردم ماهم گیلانیم

اخی عزیزم، منم تقریبا همسن شمام ولی بچه ندارم تازه ازدواج کردم ماهم گیلانیم

خوشبختم گل 😘♥️👊