2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه چی هست اصن

ببین ی سایتیه ف.ال و استخاره داره آنلاین حتی ف.ال عشق هم داره ولی خدم گرفتم چرت بودن این بله و خیری ک گفتم خوب بود قشنگ ی کلمه جواب میده 

خدم چند وقته بلاکم زدم در میاره نوشت شاید احتمال داره ولی زمان می‌بره 

یدونم زدم دوسم داره گفت بله استخاره ام گرفتم گفت بله 

ولی وقتی استخاره آنلاین گرفتم ک پیام بدم نوشت انجام نده پشیمانی میاره 

ولی به کام سرگرمی بگیرید 

مرسی عزیزم..یعنی بخاطر نادونی من پیش اومده این داستان؟و برمیگرده درسته؟

تعیبرش و نمیدونم ولی فک کنم اره دیگه ولی زیاد جدی نگیری دختر خب بلخرع ف.ال دیگه 

برای منم بگیر 

جواب مثبته و اینکه نوشته توی گذشته ی عشقی داشته به تنفر تبدیل شده و روند زندگیت تغیر کرده به جهت مثبت 

ازدواج موفق برات میبینه توی هنرها و درس و اینا پیشرفت داری و یکم قضاوت می‌کنی و بد بینی اینارو نوشته در کل 

برام میگیری؟

ببین نوشته شاید 

ولی از چیزایی ک گفته اینارو فهمیدم انگار قبلن به غرورت خیلی تکیه کردی و حالا ازدواج افتاده و در بند والدین بودن و اینا ولی تو آینده انگار نوشته بهم خوردن نامزدی و بد آوردن تو شغل و دردسر برای ازدواج