2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
خو ج داد برات؟  

من چون مرض خاستگار داشتم نوشته بودم ی خاستگار خوب میخام ک ی هفته بعدش خواهر زاده شوهر خالم ازم خاستگاری کرد ک کرم ریختم ردش کردم مریضم کلا😅🤦🏻‍♀️

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون مرض خاستگار داشتم نوشته بودنم ی خاستگار خوب میخام ک ی هفته بعدش خواهر زاده شوهر خالم ازم خاست ...

خو پس ج داده

منم جذب عشق گوش دادم ی پسره میگف بیام خواستگاریت بیا با مامانم اشنات کنم  ولی یارو باب دل من نبود گفتم ن 

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
خو پس ج داده منم جذب عشق گوش دادم ی پسره میگف بیام خواستگاریت بیا با مامانم اشنات کنم  و ...

برا من همه چیش اوکی بود از لحاظ اخلاقی موقعیتو اینا اما از تیپ و قیافش خوشم نمیومد ردش کردم

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
هزاران نفر گوش میدن  همه اینا میان فیل تر میزنن چی بشه حتی بعضیا قراشونم بلند شده بود م ...

هزاران نفر نیستن عزیزم، حداکثر 300-400 نفر هستن، با عوض کردن فرم مثلا چشماشون باعث میشن شما فکر کند که افراد متفاوتی هستن.

عزیزم سابلیمینال و نیروی جذب و اینا همه اش چرت و پرته و شبه علمی بیش نیست. حتی شما سرچ کنی و تاریخچه سابلیمینال رو بخونی متوجه میشی که ازشون به عنوان یه مسئله علمی اسم نبردن، به عنوان مسئله شبه علمی اسم بردن و شبه علم هم یعنی چیزی که علمی شناخته میشه ولی هیچ اساس و پایه علمی نداره.

هزاران عامل دیگه ای وجود داره که باعث بیشتر شدن ثروتتون شده و شما فکر میکنین که تاثیر سابلیمیناله.

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
هزاران نفر نیستن عزیزم، حداکثر 300-400 نفر هستن، با عوض کردن فرم مثلا چشماشون باعث میشن شما فکر کند ...

چ عاملی دگ باعث ثروتم شده بنظرت 

نبابا من ی دختر بیکار تو خونه نشستم درس میخونم  ولی خو میگوشیدم پول میومدم بحسابم 😅

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
چ عاملی دگ باعث ثروتم شده بنظرت  نبابا من ی دختر بیکار تو خونه نشستم درس میخونم  ولی خ ...

خدایی؟همینجوری الکی الکی پول میومد برات؟

چ عاملی دگ باعث ثروتم شده بنظرت  نبابا من ی دختر بیکار تو خونه نشستم درس میخونم  ولی خ ...

عزیزم خودت بشینی بدون هیچ تعصبی فکر کنی حتما متوجه میشی اون پول ها از کجا اومدن.

کسی قرضی داشته که بهتون پس داده

عیدی یا کادو تولدی از سمت آشناها بوده

سودی از طرف بانک بوده

جایزه ای از طرف استادتون بوده

و خیلی چیز های دیگه که شما از زندگی خودتون با خبر هستین و خیلی بهتر از من میدونین.

همه اینها دلیل منطقی دارن، در این شرایط ذهنمون نباید فوری به سمت خرافات سوق داده بشه.

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)