2777
2789
عنوان

درد دل

414 بازدید | 47 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته 

من خیلی از کارهای که میخواستم بکنم مامانم اینا نذاشتن

دلم میخواست دماغ عمل کنم رانندگی برم نذاشتن الان که 27 سالم شده افسرده شدم خودشون اومدن که برو این کارها را بکن.

میدونید من اون موق دلم میخواست که خوشگل باشم و... نه الان.

خیلی دلم از دست شون گرفته اصلا نمیدونم همش مخالفت کنی بعد یهو راضی شی ............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهیو هر موقع ار آب بگیری تازه

الان برو بینیتو عمل کن.۲۷سال ک سنی نیس

دنیا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی.شاد باش 

عمل کن کلی روحیت تازه میشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منه بدبخت هم قربونی خونواده شدم دوست داشتم برم طراحی یادبگیرم تابلو درست کنم کار های هنری بکنم یا کنکور رشته انسانی شرکت کنم تربیت معلم بیارم اصلا نذاشتن هیچ کار رو انجام بدم شوهرم دادن الان تو خونه شوهر پو سیدم همش خونم و اجازه بیرون رفتن هم ندارم

ماهیو هر موقع ار آب بگیری تازه الان برو بینیتو عمل کن.۲۷سال ک سنی نیس دنیا ارزش نداره خودتو ناراحت ...

اقاااا بخدا بحت غمل نیستتتتتت

بحت دلخوری عه بحت ناراحتی اصلا دلم نمیخواد دیگه ببینمشون

اقاااا بخدا بحت غمل نیستتتتتت بحت دلخوری عه بحت ناراحتی اصلا دلم نمیخواد دیگه ببینمشون

خب نظرشون عوض شده.گیر نده

ازدواجم بکنی نمیتونی بگی برم دیگ نبینمشون الان ک مجردی

در کل خودتو با شرایط زندگیت وفق بده وگرنه نابود میشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه عزیزمم بحت نرفتن نیست. بحت دلخوری وسط میدونی چی میگم

عزیزمممم می‌فهممت ولی چاره چیه؟هی میخوای واسه خودت مرور کنی؟دیگه گذشـــت باز الهی شکر دیر نشده هنوز و از موضعی که گرفته بودن برگشتن

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 

چقدر شبیه من

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

عزیزمممم می‌فهممت ولی چاره چیه؟هی میخوای واسه خودت مرور کنی؟دیگه گذشـــت باز الهی شکر دیر نشده هنوز ...

چی بگممم خودشون خیلی ناراحت خیلی

به مامانم گفتم شاید اگه میذاشتی زودتر عمل کنم زودتر شوهر میکردمم نشست گریه کرد

تو میبخشیشون؟

مال من از تو بدتر بود 

من به زور ازدواج کردم تا بتونم کارایی که میخوامو کنم

وقتی راضی شدن طلاق بگیرم دیگه اون آدم سابق نشدم

نه نمیبخشم که واسه چیزای پیش پا افتاده وادارم کردن ازدواج کنن تا  بتونم انجام بدم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

چی بگممم خودشون خیلی ناراحت خیلی به مامانم گفتم شاید اگه میذاشتی زودتر عمل کنم زودتر شوهر میکردمم ن ...

از لحاظ مالی دست و بالشون خالی بود یا دوس نداشتن؟هعیی خدا💔

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد.