2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روژین کوچکترین کار من میرفت رو مخش و عصبانی میشد  وقتیم که عصبانی میشد خیلی ازش میترسیدم ، یعن ...

همشون همینن 

تو عصبانیت پسرامون عین غول میشن ادم میترسه ازشون ولی مهربونیم دارن 😂❤️

البته دخترامونم همیننا بخدا 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
همشون همینن  تو عصبانیت پسرامون عین غول میشن ادم میترسه ازشون ولی مهربونیم دارن 😂❤️ البته دخ ...

اره با اینکه کم نمیاوردم زبون دراز بودم 

اما وقتی عصبانی میشد ترجیحا از طرف من سکوت بود چون ممکنه بود از همون راه دور چاقو رو فروکنم تو شکمم 😄

ولی بعدش که اروم بود تلافی میکردم و حرصشو در میاوردم 

اونم بهم میگفت تو زیاد قهر میکنی 😁

در خواست بدم ، سوالی بپرسم کمکم میکنی روژین جان؟

اره با اینکه کم نمیاوردم زبون دراز بودم  اما وقتی عصبانی میشد ترجیحا از طرف من سکوت بود چون مم ...

اره عشقم درخدمتم 

همشون همینن دیشب با شوهرم جرو بحث کردیم ک من میگفتم نمیام دکتر اون میگفت باید بیای 

اخرشم سکوت کردم چون یه زبون دراورده بود این هوا 😂😂😂😂بعدش اروم شد گفت بخاطر خودت میگم 🥺😍

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
اذیتم میکنه  میگه پول میگیرم تو کلاسام ثبت نامت میکنم😐😂 عقدم فعلا فارسی صحبت میکنن کرد هس ...

😂😂😂

خیلیم خوب گلم بسلامتی

بگو وقتی ازدواج کردیم رایگان یاد میگیرم

یعنی خواه ناخواه یه سری کلمات و جملات و میگن توهم یاد میگیری

حالا شوهر من یه گویش دیگه دارن من چهارساله ازدواج کردم خیییلی دوست داره مثل اونا صحبت کنم کااملا یاد گرفتم چی میگن ولی بهش نمیگم😂میگم هنوز بلد نیستم مثل شما صحبت کنم میگه خب جوابمونو که میدی میگم میفهمم چی میگین بلد نیستم صحبت کنم😂